vineri, iulie 12, 2024
37.9 C
Craiova

Toata echipa Craiovei vorbeste despre asta! Unul dintre cei mai buni jucatori ai Stiintei si-a cerut iubita in casatorie intr-un mod superb!

Ivan Martici (27 de ani), fundaşul celor de la CS Universitatea Craiova, are parte de momente extrem de frumoase în vacanţa pe care o petrece departe de România, sub soarele cald al Dubaiului. Croatul şi-a cerut prietena de soţie într-un mod deosebit.

Intr-una din zilele de vacanta, Martici i-a facut o surpriza iubitei si i-a oferit posibilitatea de a inota cu delfinii. Katharina Almeida nici nu se gandea ce va urma. Cand Ivan i-a oferit inelul si a cerut-o de sotie in apa, pe langa delfini, Katharina a inceput sa planga. Scena fost imortalizata de gazdele celor doi, iar apoi a fost postata de catre oficialii Craiovei pe pagina de facebook.

Katharina Almeida a acceptat fără nici-o problemă. Pe pagina de Facebook a celor de la CS U Craiova, Martici a fost imediat felicitat pentru gest.
„Zi importantă în viaţa lui Ivan Martici! Fundaşul nostru dreapta a cerut-o în căsătorie pe Katharina în vacanţa din Dubai. Felicitări amândurora!”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a clubului. Nici fanii echipei n-au ezitat să le transmită celor doi numai urări frumoase.
Ivan Martici (27 de ani) a venit în această vară la CS U Craiova. Fundaşul dreapta evoluase ultima dată la Rijeka.

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie