Tragedie in familia lui Mirel Radoi! Fratele selectionerului de la U21 s-a aruncat de la etajul 4 si se afla in stare grava! El a fost transportat cu elicopterul de la Severin la Timisoara!

Mirel Radoi a aflat una din cele mai teribile vesti: fratele sau, Mihai, a cazut de la etajul 4 al apartamentului din Seferin, unde locuia, si se afla in stare grava! Fratele selectionerului nationalei U21 a fost transportat de urgenta la Timisoara si pare sa fie in stare stabila!

Surse medicale au declarat pentru cancan.ro că fratele lui Mirel Rădoi ar avea aproximativ 100 de fracturi, după ce s-a aruncat în gol de la etajul IV. Medicii de la Turnu Severin sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Inițial, au luat în calcul să îl transfere la București, la Spitalul Floreasca, dar în acest moment pacientul nu ar fi transportabil, după ce i-a scăzut pulsul foarte mult, tensiunea ar fi scăzut la 7.

Medicii din Mehedinți ar fi primit, fără probleme, aprobarea de a-l transfera la un spital mai dotat din punct de vedere al aparaturii. În afara celor 100 de fracturi, fratele lui Rădoi ar fi suferit leziuni foarte grave și la nivelul feței.

Potrivit primelor informații, Mihai Nicușor, fratele mai mic al tehnicianului, în vârstă de 37 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui imobil  din Drobeta-Turnu Severin. Conform unor surse din mediul judiciar,  bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu consoarta. Motivul conflictului ar fi fost divorțul.

Mihai Nicușor ar avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, precum și leziuni serioase la cap.

Mihai, probleme cu legea

Originar din Turnu Severin, Nicușor a strâns câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat, așa cum anunța presa locală. Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult pentru fratele lui Mirel, care trei ani mai târziu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.

După ispășirea pedepsei, Mihai Nicușor a fost din nou dat în judecată de către o persoană care a contestat rezoluția procurorilor de „neîncepere a urmăririi penale” în cazul fratelui lui Radoi, într-un dosar separat, dar spre norocul lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului. De-a lungul timpului, Rădoi s-a ocupat cât a putut de fratele său și de restul familiei, susținându-i pe toți cu sume importante de bani.

Fratele lui Mirel a fost mutat la Timisoara


Medicii de la spitalul din Severin au primit acceptul familiei pentru transferul pacientului către Clinica de Chirurgie Plastică Casa Austria, din Timişoara. Transportul a fost realizat cu unul dintre elicopterele SMURD.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu