Traian Basescu a uitat ca a garantat personal pentru Darius Valcov si l-a caracterizat pe acesta ca fiind “un rebut”! Fostul presedinte a precizat ca “pe fostul primar al Slatinei nu l-am ghicit”!

Traian Basescu a avut un atac la adresa fostului primar al Slatinei, actualul consilier guvernamental Darius Valcov, intr-un interviu la Europa FM. Fostul presedinte s-a laudat ca a lansat multi tineri politicieni printre acestia numarandu-se Gheorghe Falca la Arad si George Scripcaru la Brasov. In privinta lui darius Valcov, lansat tot de Traian Basescu de la organizata de tineret, pe vremea aceea, a PD-ului, presedintele a spus ca nu l-a ghicit si ca “acesta a fost un rebut”.

Basescu a uitat ca la acea vreme a fost mai mult decat sigur de Valcov, sprijinindu-l cu celebrul slogan “Darius Valcov, garantat de Traian Basescu”. Acum prin acest “rebut”, fostul presedinte arata o lipsa de consecventa incredibila.


”Nu face bine, dar să ştiţi că nu i-am ghicit foarte bine pe toţi. Să ştiţi că Vâlcov era la Tineret (Organizaţia de tineret a PDL – n.r.) când a devenit primar de Slatina. Era la Tineret şi de la Tineret am trimis să candideze trei oameni – pe Falcă, pe primarul de la Braşov, pe Scripcaru, pe George şi pe Vâlcov la Slatina. Am spus: e timpul vostru! L-am mai luat şi pe Boc de pe plajă, de la Mamaia şi l-am trimis la Cluj. Din patru, cu trei am reuşit, unul a fost rebut. Rebut moral, că altfel nu a fost un primar slab. Dar moral, a fost un rateu”, a afirmat Băsescu, amintind că Vâlcov a candidat la Primăria Slatina când era la tineretul PDL. Despre activitatea curentă a lui Vâlcov, fostul preşedinte a afirmat că acesta “duce economia într-o direcţie greşită”, a declarat Traian Băsescu in interviul de la EuropaFM.

Întrebat dacă este mândru de Emil Boc, Băsescu a răspuns: “Sunt foarte mândru de Boc, de Scripcaru. Duceţi-vă la Braşov să vedeţi ce spun oamenii despre Scripcaru. Şi Falcă la Arad a fost un primar reuşit”.

Darius Vâlcov, fost primar PD al municipiului Slatina, este în prezent consilierul premierului Viorica Dăncilă.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu