miercuri, noiembrie 25, 2020
-3 C
Craiova

Traian Berbeceanu ar putea fi numit prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia, ar putea fi numit prefect al Capitalei. El a fost instalat la finalul anului trecut șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. Fostul politist a devenit cunoscut după ce a condus ancheta împotriva unei grupări de hoți de fier vechi din Hunedoara, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru presupuse fapte de corupție pe care le-ar fi comis in timpul anchetei.
În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanță pentru mai multe infracțiuni, printre care spălare de bani, luare de mită, fals în înscrisuri sub semnatură privată, sprijinire a unui grup infracțional organizat și complicitate la delapidare.

Prefectul nu știa câte cazuri de Covid-19 sunt în București

Premierul a declarat că activitatea prefectului va fi analizată, având în vedere că în cursul zilei de duminică acesta a declarat că nu cunoaște numărul de îmbolnăviri din București și nici faptul că municipiul a trecut de rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori. Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături duminică și că, din acest motiv, nu a vazut bilanțul oficial al Guvernului privind numărul de îmbolnăviri, decese și rata de răspandire a noului coronavirus.

Și președintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulțumit de atitudinea prefectului. „Este de neînţeles că, deşi am văzut o creştere a numărului de infectare la nivelul Capitalei şi era evident că această tendinţă va continua, nu a existat un plan coerent, comunicat în termeni clari, astfel încât populaţia să fie pregătită şi să ştie la ce să se aştepte. Atitudinea prefectului şi modul în care a acţionat sunt inacceptabile şi nu trebuie să rămână fără urmări”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Clotilde Armand se bucură de numirea lui Berbeceanu

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, a spus că, dacă este adevărat că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu „ar fi o veste extraordinară”.

„Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu. Dacă este adevărat, ar fi o veste extraordinară pentru Bucureşti. Ani la rând această instituţie esenţială a fost condusă de incompetenţi”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscop, 25 noiembrie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec Nu poți fi lider tot timpul și este important să înveți când trebuie...

Calendar creștin ortodox: Sf. M. Mc. Ecaterina

Aceasta a trăit pe vremea împăratului Maximian, prin anii 304, şi se trăgea din cetatea Alexandriei, fiică fiind unui principe care se...

Florin Cîțu anunță inspecție la FRF. Ce răspunde Federația?

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu a anunțat astăzi că Agenția de Administrare Fiscală efectuează o inspecție la Federația Română de Fotbal. El...

CJ Dolj alocă bani Spitalului Județean pentru echipamente

Consiliul Județean (CJ) Dolj, întrunit astăzi în ședință extraordinară convocată de îndată, în sistem online, a aprobat alocarea unei sume de 423.000...

Profesor din Craiova, în topul celor mai buni matematicieni ai lumii

Agenţia internaţională Clarivate Analytics l-a inclus recent pe profesorul Vicenţiu Rădulescu de la Departamentul de Matematică din cadrul Universităţii din Craiova printre...

More Articles Like This