Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Transferul inceputului de an! Craiova i l-a suflat lui Gigi Becali pe Andrei Cristea de la Poli Iasi! In schimbul atacantului, oltenii i-au cedat pe Gardos si Burlacu!

Universitatea Craiova a realizat transferul inceputului de an! Este practic schimbul de jucatori al inceputului de an: Craiova l-a luat de la Poli iasi pe Andrei Cristea si i-a cedat in schimb pe Florin Gardos si Andrei Burlacu. Practic, echipa din Banie i l-a suflat de sub nas pe Cristea lui Gigi becali, patronul FCSB dorind sa il vada pe atacantul iesean sub comanda lui Teja.  Cristea a semnat un contract cu oltenii pana in 2020.

La Craiova merg cu gândul să mă bat pentru titlu. E un club mare, cu suporteri fanatici. Voi da totul pentru a ne îndeplini obiectivele“, a declarat Cristea, care a fost de două ori campion al României cu Steaua, iar la Dinamo a cucerit Supercupa României şi titlul de golgheter al Ligii 1.

La despărţirea de echipa pentru care a evoluat din 2016 şi unde, anterior, mai jucase în două rânduri, Cristea a avut un mesaj pentru fanii lui Poli Iaşi.

Mă despart cu mare greutate de o echipă şi de un oraş în care m-am simţit excelent. Am dat şi am primit enorm de la Poli Iaşi. Le mulţumesc colegilor şi fanilor pentru clipele minunate trăite împreună“, a spus Cristea, pentru Digi Sport.  

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of