vineri, iulie 12, 2024
39 C
Craiova

Ultimele pregatiri pentru aniversarea de 650 de ani a Slatinei! Mesaj aniversar in format 3D in centrul orasului!

Literele cu mesajul aniversar „Slatina 650”, în format 3D, au fost amplasate pe Esplanada din centrul municipiului. Toți cei care vor să aibă o amintire la implinirea a 650 de ani de la atestarea documentara a Slatinei, sunt așteptați să se fotografieze langa literele uriase. Sambata seara, decorul din jurul acestor litere va fi unul spectaculos, militarii cu torțe oprindu-se aici pentru imortalizarea momentului.

La Slatina se fac ultimele pregătiri pentru marea sărbătoare de sambata, aniversarea a 650 de ani de atestare documentară. Pe lângă manifestările artistice și culturale de mare valoare, evenimentul este presărat și cu elemente inedite, care să atragă cât mai mulți oameni, de toate vârstele. Pe Esplanadă și-au făcut deja apariția litere în format 3D, care, probabil, vor fi decorul favorit al slătinenilor pentru fotografiile aniversare.
Literele aniversare vor fi luminate de proiectoare, în timpul serii și al nopții. Iar sambata seară, vor fi înconjurate de torțe.

Tot sambata, de la ora 11.30, autoritățile vor lansa 650 de baloane, de pe Esplanadă. La deschiderea din fața Primăriei, programată de la ora 10.00, participanții vor primi cocarde aniversare, steaguri și insigne cu mesajul „Slatina 650”. Steagurile și insignele se vor distribui și seara, la concertul Amnei și al Trupei Holograf.

 

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie