sâmbătă, octombrie 16, 2021
10.3 C
Craiova

Ultrașii FCU Craiova, înainte de meciul cu FCSB: „Poate să moară o lume întreagă, noi vom cânta!”

Peluza Sud 1997, facțiunea dură din galeria lui FCU Craiova 1948, a publicat un mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB de sâmbătă, de pe „Ion Oblemenco”.

„Sâmbătă, începând cu ora 20:00, Știința întâlnește FCSB, iar ca la orice meci împotriva unei echipe din capitală stadionul trebuie să erupă iar adversarii trebuie să înțeleagă încă de la început ca au ajuns în capitala suporterilor.

Ne vedem începând cu ora 17:00 în Centrul Vechi de unde vom pleca organizat spre stadion. Nu uitați, pentru prezența pe stadion este necesară dovada vaccinării, a unui test negativ sau a trecerii prin boală.

La meci aveți posibilitatea să vă cumpărați noul model de eșarfa al Peluzei Sud, la prețul de 50 lei, și tricouri la prețul de 80 lei.

Știm, echipa nu arată deloc așa cum am fi vrut, jucătorii nu arată atitudine și devotament, mititelu și maimuțoiul cu aere de patron își bat in continuare joc de club, dar este datoria noastră să cântăm pentru cel mai de preț club din România. Poate să plouă, să fie vânt, să moară o lume întreagă, să fie ziua cea mai neagră, noi pentru Știința vom cânta indiferent de situație. Ne vedem pe stadion, în peluză, toți în negru! Știința suntem noi”.

Dragoș Pătraru, comentator

Prima TV a pregătit un comentator neobișnuit pentru partida dintre FCU Craiova și FCSB, programată sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20. Este vorba de celebrul jurnalist, realizator și moderator al emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru. „Practic, la cum arată acum fotbalul românesc, e posibil să fiu supracalificat pentru postul de comentator, dat fiind că multe dintre meciurile de liga a patra la care am asistat ca jurnalist erau mult peste ce arată unii dintre aceşti băieţi care se cred fotbalişti, dar care pot fi puşi sub acuzare uşor pentru port ilegal de echipament sportiv”, a declarat Dragoș Pătraru

FCU Craiova se află doar pe locul 12 în clasament, cu doar 8 puncte obținute în 8 etape, iar în jurul lui Adrian Mutu se vehiculează tot mai mult ideea înlocuirii.

Antrenorul FCSB: Suporterii craioveni vor transforma seara

Antrenorul echipei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că în meciul din Bănie, cu FCU Craiova, formaţia sa nu are altă variantă în afara victoriei.

„Suntem în faţa unui nou meci important, pentru că miza este la cote înalte din cauza distanţei care ne separă de locurile fruntaşe. Vom avea în faţă un adversar cu suporteri, care sunt sigur că vor transforma seara în una de ambiţie şi orgoliu. Mă aştept la un joc dificil, în care trebuie să intrăm decişi şi să arătăm cel puţin aceeaşi atitudine ca în meciul cu Dinamo pentru a aduce acasă cele trei puncte. Recunosc faptul că ne ducem acolo fără plan B, nu avem altă variantă în afara victoriei! Un punct nu ne ajută la nimic. Iar un eşec ne întoarce starea de spirit şi nu este ceea ce ne dorim“, a afirmat tehnicianul, citat de Agerpres

„FCU Craiova putea să aibă mai multe puncte cu puţină şansă. Am văzut meciurile lor şi cel puţin 4-5 puncte puteau să aibă în plus. Suntem într-un momentul bun după victoria cu Dinamo. Îmi doresc să cred că am consumat sentimentele de bucurie şi euforie şi că ne-am reconectat pentru ce urmează. Trebuie să construim de la această fundaţie solidă pe care am zis eu că o reprezintă meciul cu Dinamo“, a adăugat el.

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie