sâmbătă, august 13, 2022
21.2 C
Craiova

Un avion ușor s-a prăbușit în județul Bacău. Pompieri, polițiști și voluntari caută aeronava

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în această după-amiază, în județul Bacău. Aeronava ar fi căzut în zona împădurită cuprinsă între comunele Buhoci și Ungureni. În acest moment, mai multe echipaje de intervenție caută locul prăbușirii, anunță ziaruldebacau.ro. Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, avionul care s-ar fi prăbuşit nu este unul militar.

Romatsa a alertat 112, după ce s-a activat vesta unui pilot, ceea ce indică un posibil impact cu solul. Echipaje ISU, jandarmi, polițiști, precum și autoritățile locale au pornit în căutarea aeronavei.

„Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în pădurea din zona localității Buhoci în urma unui apel care anunță un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni. Spre locul indicat se deplasează 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare și 1 SMURD”, a anunțat ISU Bacău.

Potrivit surselor Ziarului de Bacău, aeronava prăbușită ar fi din Iași, însă informația nu a fost confirmată oficial.

 

Ultimele stiri

20 de trenuri electrice vor circula în România. Craiova este inclusă în rute

Autoritatea pentru Reformă Feroviară anunță, joi, deschiderea seriei achizițiilor de material rulant prin Planul Național de Redresare și Reziliență...

Mai multe articole din aceeasi categorie