marți, august 9, 2022
30.6 C
Craiova

UPDATE Un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 cu copilul în brațe

Noi detalii ies la iveală în cazul șocant din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 4 cu copilul în brațe a murit. Din câte se pare, acesta ar fi șofer de TIR și locuia în blocul de pe strada Cocorilor cu o asistentă de la Spitalul Vechi. Copilul, conform surselor jurnaliștilor de la Gazeta Vâlceană, este al partenerei sale. Motivele pentru care a ales să facă acest gest necugetat nu se cunosc, dar oamenii vorbesc despre anumite probleme de ordin psihic pe care bărbatul le-ar fi avut.

Copilul are 7 ani. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind deschis un dosar penal.

Unul dintre martorii care i-a văzut pe cei doi imediat după cădere a declarat: „Am auzit o bubuitură puternică, nu cred că a atenuat căzătura de balcoanele etajelor de jos. A căzut pe pământ cu iarbă. Copilul era extrem de speriat, plângea rău, abia l-am liniștit, dar nu părea să sângereze de undeva. În schimb, adultul stătea rezemat de unul dintre balcoanele de la parter și nu avea aproape nicio reacție, dar sângera din buze și avea ochiul umflat. Se ținea cu mâna stângă de mâna dreaptă. Avea osul ieșit prin piele, dar părea că nu acuză nicio durere, probabil din cauza șocului. Tot ce a putut să spună este că au fost aruncați de la balcon, dar era foarte foarte confuz”.

În ciuda eforturilor medicilor de la UPU de a-i salva viața, bărbatul a decedat la spital.

Știrea inițială:

Incident grav, în urmă cu puțin timp, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 40 de ani și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe. Totul s-a întâmplat în cartierul Traian al orașului, pe strada Cocorilor.
Din primele informații, atât bărbatul cat și minorul sunt conștienți, fiind transportați însă la spital cu răni grave, anunță gazetavalceana.ro.

Vom reveni cu detalii.

Ultimele stiri

Ministerul Sănătăţii: Peste 9.800 de cazuri noi de COVID-19; rata de infectare în Capitală – 9,62

Un număr de 9.864 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de...

Mai multe articole din aceeasi categorie