vineri, iulie 12, 2024
37.9 C
Craiova

Un mare jucator al Craiovei, umilit la licenta de antrenor! Ce l-au pus sa faca cei de la FRF este incredibil! Vezi si ce alt mare jucator oltean a fost respins!

Gica Popescu continua sa fie umilit! Dupa problemele avute in Dosarul Transferului si in alegerile pentru presedintia FRF din 2014, Baciul a avut din nou de-a face cu anormalitatea din Romania. Popescu a vrut sa aplice pentru licenta A de antrenor, dar s-a infuriat si s-a retras cand a aflat ce trebuie sa faca.

Una dintre probe la care trebuia sa se supuna fostul mare international era să dai gol de la 35 de metri in poartă, fără să cadă mingea inaintea liniei portii, la trei din cinci încercări. O altă probă era să scoți un timp anume alergând printre jaloane.

„Domnilor, eu am venit să devin antrenor nu fotbalist!”, le-ar fi spus Popescu membrilor comisiei printre care se aflau Dan Apolzan, Dumitru Dumitriu și Mihai Ianovschi junior.

„După 115 meciuri la prima reprezentativă a României, eu nu mă fac de râs! Asta i-am transmis domnului Apolzan, pe un ton foarte respectuos. Ideea este că e un examen idiot! Eu vorbesc strict de examen. Și, rețineți!, nu doar pentru mine, fiindcă nu doar mie mi se impuneau aceste probe practice, ci tuturor celor care doresc să devină antrenori. Nu văd ce are a face proba aceasta, de exemplu, de a trage la poartă de la mijlocul terenului, cu meseria de antrenor. Strict cu meseria de antrenor. Păi vreau să devin fotbalist profesionist sau antrenor? Câte goluri credeți că dă Mourinho dacă-l pui să tragă de 5 ori de la 35 sau 40 de metri?!”, a declarat Gica Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Popescu a atacat conducerea actuala a FRF pentru conditiile ciudate de la licenta A de antrenor. „Eu spun doar atât: prostie mai mare nu există! Eu vă ofer alte exemple, pe scurt, de examene pentru licența PRO în Spania. Trei oameni, Guardiola, Luis Enrique și Lopetegui. Știți în cât timp au susținut probele pentru licența PRO acești trei antrenori, printre cei mai buni la această oră din lume, nu doar din Spania? În 30 de zile. Au făcut cursuri intensive și au luat. Bine, diferența este că în Spania era conducătorul federației un fost fotbalist… E diferență uriașă!”, a incheiat Popescu.

Radoi, respins pentru niste adeverinte

Mirel radoi a avut si el probleme la sustinerea examenului pentru licenta A de antrenor. Fostul mare fotbalist oltean de la Electroputere, Steaua si echipa nationala a fost respins pentru ca nu a adus niste adeverinte din Republica Moldova, acolo unde incepuse scoala de antrenori. radoi va da din nou examen la o viitoare sesiune tinuta de FRF.

Sursa: gsp.ro

Foto: Ripensia Sport Magazin

1 COMENTARIU

  1. Am muncit pentru sportul craiovean fara plata ,ca si colaborator tehnic pe stadionul ACUM extensiv ,atunci TCIF ,am facuto din dragoste pentru Sport Antrenor atunci Nicolae Tilihoi ,acum traesc din amintiri ,departe de craiova orasul meu de suflet ,Gica Popescu nu merita umilit ,a fost pedepsit ai respectat legea si a platit fara ,retinere suma ceruta CATI fac asemenea gesturi din respect pentru lege.

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie