Un oltean celebru va coordona desfasurarea CE de fotbal 2020 din Romania

Anunțul a fost făcut chiar de Mihai Tudose, în emisiunea lui Mihai Gâdea, “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

“Vă dau o veste ca și cadou de ziua dumneavoastră, că știu că e prieten cu dumneavoastră. În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane.

Printre altele lucruri “mărunte” pe la Guvern, că riscăm să ne facem de râs că nu putem face lucrul ăsta. Și pentru că nu ne pricepem la fotbal, am zis să găsim pe cineva, un bun manager de proiect.

Am găsit niște oameni extraordinari, dar ei se pricepeau să facă o bancă, o  autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care știe unde e UEFA. S-a discutat cu soluția respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să știe în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu”, a declarat Mihai Tudose, la Sinteza Zilei.

Va fi primul loc de muncă oficial pentru Popescu de la eliberarea din închisoare, pe 4 noiembrie 2015. El a stat 20 de luni după gratii, după pedeapsa de 3 ani, o lună și 10 zile primită în Dosarul Transferurilor.

Sursa. www.gsp.ro

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu