Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Un oltean la curtea Regelui Spaniei! Paul Stanescu a facut partea din delegatia guvernamentala care s-a intalnit cu Felipe al VI-lea!

Oltenia a avut un reprezentatnt de seama la intalnirea pe care premierul Viorica Dancila a avut-o cu Regele Spaniei, Majestatea Sa Felipe al VI-lea. Paul Stanescu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice si viceprmi-ministru in Guverunul Romaniei, a facut parte din delegatia romana pe care monarhul Spaniei a primit-o la Palatul Regal din Madrid.

In cadrul vizitei, delegatia romana s-a intalnit cu Majestatea Sa Felipe al VI-lea, Regele Spaniei, si cu presedintele guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sanchez.

Unul dintre subiectele abordate l-a constituit intensificarea cooperării la nivelul autorităților centrale, precum și al administrației locale, inclusiv prin înfrățiri și contacte directe, astfel încât autoritățile din România să beneficieze de buna expertiză spaniolă în modernizarea administrației publice. În acest context, a fost semnat un Memorandum de înțelegere între Institutul Naţional de Administrație (INA) din România şi Institutul Naţional de Administrație Publică spaniol, se precizează într-un comunicat remis de Ministerul Dezvoltării.

Delegatia romana i-a oferit Regelui Spaniei, Felipe al VI-lea, un ceas nautic de pe bricul Mircea și o ie românească realizată în Breaza.

 

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of