Un primar din Valcea face judetul de ras! A fost surprins de camerele de vederi furand dintr-un hotel!

Toata lumea vorbeste astazi in media de gestul unui primar din Oltenia care s-a facut de ras si pe sine, si a facut de ras si judetul la Baile Felix! Primarul comunei Mihaesti, Constantin Barzageanu. Acesta s-a gandit ca ar fi bine, nici mai mult nici mai putin, sa fure din hotelul unde era cazat o perie electrica de lustruit pantofii. El a fost surprins de camerele de luat vederi cum scoata peria din priza si se suie imediat in lift!

Bărzăgeanu a declarat reporterilor de la Kanal D, ulterior, că a făcut o glumă proastă, un pariu, fără să fie în stare să-şi explice gestul. Alesul local se afla în staţiune la un curs pe teme de combatere a corupţiei în instituţiile publice, printre altele.

Vâlceanul nu a fost deconspirat imediat, ci după o perioadă, când administratorii hotelului convinşi că aparatul s-a defectat şi a fost trimis la reparat au realizat că realitatea stă cu totul altfel. Cu ajutorul camerelor de supraveghere au descoperit ce se întâmplase de fapt, cum un client plecase cu el şi la scurtă vreme au aflat şi identitatea acestuia.   Aşa au decis să dea publicităţii imaginile. Mai mult, ei au declarat că, dacă vâlceanul nu va preda aparatul înapoi, vor depune plângere. Bărzăgeanu riscă dosar penal pentru furt. Cel mult, având în vedere prejudiciul de 500 de lei, se va alege cu o amendă şi mai ales cazier.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of