Un proiect care trebuie luat in serios: Alegeri parlamentare anticipate

Dupa victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis, mai multi lideri PNL aduc in discutie , pe un ton hotarat, alegerile parlamentare anticipate, vizeaza consolidarea puterii in stat pe termen lung si eliminarea PSD ului din toate structurile de conducere. Rares Bogdan considera ca este o strategie bine pusa la punct si se va materializa in urmatoarele 6 luni.

Alegeri parlamentare anticipate vor avea loc în România în următoarele șase luni. Afirmația a fost făcută la RFIde eurodeputatul PNL Rareș Bogdan, care precizează că e vorba de ”o strategie bine pusă la punct” a Partidului Național Liberal.

Întrebat după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale dacă este momentul cel mai potrivit pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, Rareș Bogdan a răspuns: ”Absolut de acord și răspund un DA mare. Vom avea alegeri anticipate, sunt convins de asta, în următoarele șase luni de zile, cu cât mai repede, cu atât mai bine”.

”Este o strategie a noastră, o strategie atât a președintelui, cât și a PNL. Este și o dorință a mea, dar este o strategie bine pusă la punct a PNL în această idee, strategie pe care o vor susține și partenerii noștri până mai ieri în Opoziție, care susțin formula guvernamentală în frunte cu Ludovic Orban”.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu