sâmbătă, iunie 22, 2024
26.2 C
Craiova

Un sportiv în vârstă de 14 ani, de la Clubul Național de Canotaj din Orșova, a murit electrocutat la un panou electric

Un sportiv în vârstă de 14 ani, de la Clubul Național de Canotaj din Orșova, a murit electrocutat la un panou electric. Minorul decedat era din Botoșani. Din primele informații copiii se jucau de-a v-ati ascunselea. Sportivul decedat se ascunse în camera tehnică a unității, s-a urcat pe un panou electric și a fost electrocutat.

La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată cu privire la faptul că la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor de 14 ani ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, acesta s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Ultimele stiri

David Popovici, rege la Europenele de la Belgrad! Românul și-a păstrat titlul continental și la 200 m

David Popovici face senzație la Campionatul European de Natație de la Belgrad! Românul a obținut în această seară încă...

Mai multe articole din aceeasi categorie