Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Universitatea Craiova castiga clar la Iasi intr-un meci in care toata lumea a fost ingrozita de lovitura criminala a lui Rus asupra lui Mihaila!

Universitatea Craiova a revenit pe locul 2 in Liga 1 dupa victoria cu 3-0 obtinuta in fata celor de la Poli Iasi. Prestatia foarte buna a oltenilor si golurile lui Mateiu, Mitriță și Koljic dau in continuare sperante oltenilor intr-un parcurs foarte bun in urma caruia sa se bata, din nou, pentru titlul de campioana!

Meciul de la Iasi va ramane in istorie si datorita victoriei superbe obtinute de olteni, dar si din cauza unei loviri de neanderthal a lui Rus supra olteanului Mihaila, lovire care i-a pus viata in pericol acestuia!

În minutul 10 s-a petrecut o fază care dacă se petrece pe stradă e de dosar penal. Rus îl loveşte violent, absolut fără nicio explicaţie, cu antebraţul direct în gât pe Mihăilă. Puştiul de 18 ani se prăbuşeşte cu capul în pământ, fără a avea nici cea mai mică reacţie.

Momentele care urmează, cu spasmele craioveanului şi cu reacţia de disperare a tuturor jucătorilor, sunt absolut şocante şi emoţionante. Martici începe să plângă, iar ambulanţele din spatele porţii par că “dorm” pe ele.

Din fericire, Mihaila si-a revenit, dar ramane intrebare daca animale precum Rus mai au ce cauta in fotbal? Iar Rus este un adevarta criminal in serie dupa ce acum 5 ani i-a rupt tibia lui Chipciu, iar acum 2 ani i-a fracturat mandibula lui Aganovici.

Stoican socheaza si el: “Se intampla si la case mai mari!”

Din pacate, si reactia antrenorului lui Poli iasi, Flavius Stoican, a fost una care lasa de dorit. Intrebat ce parere are despre lovitura lui Rus, Stoican a declarat incredibil ca “se intampla si la case mai mari!”

“Sper că va fi totul OK cu Mihăilă, nu am alte informații momentan. Am jucat așa și așa în prima repriză, am fost șocați de acea accidentare. Repriza secundă a fost foarte bună. Trebuie să începem să creștem și în evoluțiile din primă repriză. 

Cred că avem un lot bun, avem jucători foarte buni, în opinia mea. Trebuie să continuăm să lucrăm, echipa merge foarte bine deocamdată”, a spus Devis Mangia, la TV Telekom Sport.

“Suntem foarte bucuroși că am reușit să legăm trei victorii. Vreau să-mi ajut echipa și să continui tot așa. Sper să nu se mai întâmple niciodată o astfel de accidentare, am rămas șocat. Mihăilă e ok, e conștient, sperăm să se întoarcă cu noi la Craiova”, a declarat la randul lui Alexandru Mitriță.

VEZI MOMENTUL LOVITURII LUI RUS ASUPRA LUI MIHAILA:

https://www.youtube.com/watch?v=Maz7Llwx4KM

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of