Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Universitatea Craiova, cea mai rusinoasa infrangere din acest sezon! Oltenii au pierdut la scor de neprezentare cu Dinamo!

Universitatea Craiova a facut poate cel mai slab meci din acest campionat si a pierdut lamentabil, la Bucuresti, 0-3 cu Dinamo. Oltenii au fost invinsi practic de un singur jucator, italianul Montini, care a reusit sa amrcheze toate cele 3 goluri ale gazdelor.

Dinamo a deschis scorul în partida de pe teren propriu contra Craiovei în minutul 30, după un gol magnific reușit de Montini. Italianul în vârstă de 26 de ani a recidivat după pauză, reușind hattrickul, în minutele 48 și 52!

La primul gol, atacantul adus de Mircea Rednic a ajuns la o minge, reluată defectuos de Ricardo Grigore și a reluat cu călcâiul, printre picioarele unui fundaș al oaspeților.

Mingea nu a mai putut fi oprită de Pigliacelli, care s-a văzut învins la una dintre puținele ocazii pe care “câinii” le-au avut. 

Tot italianul a marcat și golul de 2-0 pentru Dinamo, imediat după pauză. A reluat din 3 metri, în poarta goală. Apoi, a făcut 3-0 cu un șut din careu.

Mattia Montini (26 de ani) a fost adus de Dinamo după venirea lui Mircea Rednic. Atacantul a evoluat ultima dată la Bari. Vârful a mai reușit un gol pentru “câini” în înfrângerea cu Viitorul, 1-4, având un total de 3 reușite. 

Mangia: “Imi cer scuze suporterilor!”

“E o seară foarte grea. Nu am jucat, nu am luptat. Îmi cer scuze suporterilor noștri. Nu e normal cum a jucat echipa mea azi. Trebuie să vorbesc cu jucătorii mei. E cel mai slab meci de când sunt în România.

Fotbalul este incredibil, iar am dat de Montini, iar am pierdut (n.r a pierdut un titlu la juniori, în Italia, într-un meci la Ascoli jucat contra lui Montini) 

Dacă va juca numai împotriva mea, cred că va fi golgeter. Dinamo a jucat mai bine ca noi azi. A jucat cum trebuie. L-am felicitat pe domnul Rednic, dar nu înțeleg de ce ne-am prezentat așa. Ne-a lipsit și Koljic, fiindcă nu avem un jucător pe profilul său”, a zis Denis Mangia la TV Telekom Sport.

Mitrita: “A fost prea frig pentru fotbal!”

“Am făcut un meci prost. Nu am jucat deloc cum trebuia. Nu ne-a ieșit nimic. Păcat, puteam trece pe locul 2, cu un punct peste Steaua. Mergem mai departe, analizăm ce am greșit.

Meciul următor trebuie câștigat. Dinamo este și va fi o echipă de valoare. Au jucători foarte buni, au fost mai buni ca noi azi.

Îi felicităm, asta este! S-a văzut o schimbare la ei, au avut o altă atitudine. Am văzut un alt Dinamo în această seară. Nu ne-a afectat ora în plus de așteptare, dinaintea meciului, doar că a fost destul de frig, nu sunt normale asemenea temperaturi pentru fotbal”, a zis Alexandru Mitriță la TV Telekom Sport.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of