luni, iulie 4, 2022
26.8 C
Craiova

Universitatea Craiova – FCSB, meciul anului! Toate biletele au fost vândute cu 3 zile înainte

„Ion Oblemenco” va fi alb – albastru duminică seară, la cel mai așteptat meci al anului – Universitatea Craiova – FCSB. Miza e mare pentru ambele echipe.

„Pentru FCSB, finala campionatului se joacă duminică, 8 mai, ora 19:30, în Bănie. Așa crede Ilie Dumitrescu. Logica fostului internațional e limpede: Fără victorie, FCSB nu mai contează în lupta pentru titlu. Va fi un meci important pentru ambele echipe, și pentru Craiova, și pentru FCSB. Dar pentru FCSB asta e finala.

Cum și Universitatea vizează locul secund, care ar scuti-o de barajul pentru Europa dacă nu câștigă Cupa României, suspansul e garantat.

Iar dacă împotriva roș-albaștrilor, o echipă de atac prin excelență, Laurențiu Reghecampf se decide de data aceasta pentru o strategie ofensivă, am putea avea parte pe „Ion Oblemenco” de un veritabil regal”, a explicat Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.

Statistica indică și zonele din care cele două echipe marchează cel mai frecvent. În careu, lider e Universitatea, cu 64 de goluri date, față de 57 ale FCSB-ului. Tot oltenii stau mai bine și la reușitele din acțiune: 58, respectiv 45. Echipa lui Gigi Becali, în schimb, domină la reușite din afara suprafeței de pedeapsă, aproape de două ori mai multe (15, respectiv 8), și la cele din faze fixe: 27-16, mai arată gsp.ro.

Cei de la clubul oltean au anunțat că au vândut toate biletele cu 3 zile înainte de meci și mizează pe o atmosferă incendiară duminică. „Duminică seara colorăm tot stadionul în alb-albastru! Steagurile, eșarfele și fularele fac parte din arsenalul vostru. Hai cu ele în „Vulcan”!

 

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie