Universitatea Craiova invinge Voluntariul si trece pe locul 3 in Liga 1! Echipa lui Mangia se afla la 2 puncte de FCSB si la 5 de liderul CFR!

Universitatea Craiova a reusit sa revina pe podiumul Ligii 1 dupa ce a invins aseara, cu 3-1, pe FC Voluntari! Jucatorii lui Devis Mangia au profitat si de infrngerea Viitorului, 0-2 cu FCSB, si I-a aruncat d epe locul 3 pe constanteni.

P_artida a inceput cum nu se poate mai prost pentru olteni, dupa ce 
Gadze de la Voluntari a deschis scorul in minutul 11: vole din mijlocul careului (11) după pasa lui Bucurică. Ferreira dormea în ghete, iar Donkor, care trebuia să-i facă marcaj, visa.

A iesit apoi in evidenta salvatorul Koljic, atacantul marcand in minutul 26 cand a pus “capul” perfect pentru golul egalării.

Iar ca sa nu existe nicio emotie, oltenii au primit si un penalty in minutele de prelungiri ale primei reprize. Mitrita a transformat de data aceasta, uitand ultimele lovituri de pedeapsa ratate. 

Bancu a fost aproape de un supergol, dar execuția lui spectaculoasă a fost respinsă de Vâtcă de la colțul scurt (67). Mitriță (89) a zguduit bara cu un șut din 17 metri, iar Rocha a inchis scorul după ce i-a făcut avioane pe Armaș și Vâtcă! 

Finalul a fost apoteotic. Oltenii din tribune au ridicat fularele, Mitriță a confiscta portavocea și a cantat cu galeria: “Haaaaai Universitatea, haaai Craiova!”. FCSB si CFR Cluj au de aseara un nou rival in lupta pentru titlu.

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu