Universitatea Craiova nu mai are antrenor

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a încheiat contractul cu antrenorul Corneliu Papură.

„În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp”, anunță clubul.

Surse din lumea fotbalului citate de gsp.ro susțin că Edi Iordănescu ar fi ajuns deja la un acord cu Mihai Rotaru, patronul celor de la Craiova, și că ar putea ajunge pe „Ion Oblemenco” chiar pe acest final de sezon. Chiar luna trecută s-au purtat negocierile, dar deocamdată nimic nu a fost făcut public.

Pe listă ar mai fi însă două nume – Cristiano Bergodi și Gică Craioveanu, actualul director de imagine al oltenilor.

Patronul Craiovei nu a ezitat nicio clipă când a fost întrebat de Antena Sport despre posibilitatea ca „Grande” să antreneze în Bănie: „Are toate șansele, da”.

Craioveanu a luat licența de antrenor în 2019 și a recunoscut că vrea să ajungă pe banca celor de la CS Universitatea Craiova: „Este ultimul meu vis sau mare vis să antrenez odată Craiova”.

Atât fanii, cât și clubul i-au mulțumit lui Papură pentru activitatea sa. El a avut două mandate ca antrenor principal: aprilie-august 2019; ianuarie-mai 2020, cu rezultate bune. În primul mandat din 19 jocuri a avut 11 victorii. În al doilea, din 6 jocuri a avut 4 victorii.

Articole asemanatoare