Universitatea Craiova și-a adus un „leu” francez pentru meciul cu CFR Cluj!

Universitatea Craiova l-a prezentat ieri pe cel mai nou jucător al echipei, fundașul central francez Claude Dielna.

El a semnat cu Craiova un contract până la vară, cu posibilitatea de prelungire încă un an. Dielna va purta numărul 4 și va încasa lunar 15.000 de euro.

„Sunt foarte fericit să fiu aici, la Craiova. Știu Craiova de mult, este un club cu o istorie mare și mulți fani”, a spus Dielna, care le-a mărturisit jurnaliștilor că are tatuat un leu pe umăr, cunoscut ca simbol al Universității. „Este o imagine a mea, mă reflectă pe mine. Sunt un soldat, un leu”, a mai spus Dielna.

Francezul a activat la Dinamo în perioada februarie – iunie 2017 și a fost unul dintre jucătorii importanți din acea perioadă. În ultmii ani a jucat în America.

„Oblemenco” va fi plin

Duminică, de la ora 20:00, se va disputa meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Toate biletele scoase la vânzare au fost deja epuizate – 22.000. Prețurile au pornit de la 15 lei – peluze, până la 100 de lei tribuna 0. În plus, sunt și 7.000 de abonamente. Se anunță așadar un stadion plin. Comentatorii spun că este cel mai important joc al ultimei etape din sezonul regulat. După trei partide câștigate consecutiv în acest an, atât echipa, cât și suporterii visează la titlu. Craiova se află pe locul doi în Clasamentul Ligii I, după CFR Cluj.

Distracție maximă în Fan Zone

Staff-ul Universității Craiova a pregătit numeroase surprize pentru suporteri în Fan Zone, în Piața Mihai Viteazul, duminică, ziua meciului,  de la ora 15.00. Aici tematica este obligatoriu alb-albastră, cu tradiție oltenească. Jucătorii vor veni în mijlocul fanilor pentru fotografii și autografe, se va face inclusiv un karaoke specific – M-a făcut mama oltean! Cei care iubesc echipa și vin în Piață vor avea parte și de standuri cu mâncare tradițională și bere rece, dar și distracții pentru cei mici – picturi pe față, modelaj baloane sau șotron.

Articole asemanatoare