Un ziarist de top acuza conducerea Universitatii! I s-a propus sa fie crainic la meciurile de pe “Ion Oblemenco”, dar i s-au dat papucii prin sms dupa doar 3 partide!

Facebook-ul a luar ieri foc. Un text postat de unul dintre cei mai vechi jurnalisti din presa sportiva, Adrian Dobre, a dus la zeci de reactii in tot ce inseamna zona de Universitatea Craiova. Textul respectiv este practic un atac nuantat la adresa conducerii Universitatii Craiova, care i-ar fi promis lui Dobre un contract pe un an ca si crainic la meciurile de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Pana la urma, povestea s-a incheiat urat, jurnalistul reprosand oficialor Universitatii ca l-au aruncat in decor dupa doar doua meciuri.

Intr-un text publicat pe blogul personal, dar shareuit de sute de internauti, unii cu nume grele in presa sportiva, Dobre povesteste cum a decurs scurta colaborare cu Universitatea Craiova.

“Mă uit în telefon. Nu recunosc numărul. Gândul mă duce la o farsă. Totuși, cum să glumești cu așa ceva, chiar dacă nu e o chestiune de viață și de moarte. Dialogul continuă, iar norii incertitudinii se risipesc. E o propunere cât se poate de serioasă. Mi se face pielea de găină, mă așez din nou pe scaun și zic: <<Vă mulțumesc foarte mult. Sunt onorat. Mărturisesc faptul că și pentru clubul d-stră e o notă bună (aici am fost puțin lipsit de modestie!), dar îmi e teamă că nu pot onora propunerea. Sunt 500 de kilometri dus-întors. Știți, eu mai comentez în week-end, mai am și alte treburi, nu aș dori să vă încurc. Mă rog, am să mă mai gândesc. Vorbim>>, a scris Dobre.

Pana la urma a fost un coupe de froudre. Dobre a acceptat propunerea oltenilor si totul parea sa se duca spre un  happy end. Pentru cei care nu stiu, Dobre este cel mai bun Master of Ceremony la evenimentele importante din Bucuresti. Federatia Romana de Fotbal, CSM Bucuresti, Primaria Capitalei apeleaza intotdeauna la serviciile lui.

De asemenea, Dobre este unul din comentatorii apreciati la Digi Sport si Europsport, el renuntand la catev meciuri pe care trebuia sa le comenteze la cele doua posturi.

Relatia cu Universitatea Craiova a inceput perfect. Dobre a fost crainic la meciurile de pe teren propriu cu Poli iasi, cu FC Botosni si Concordia Chiajna. primul semn de intrebare l-a avit la meciul cu RB Leipzig cand a fost rugat de conducatorii oltenilor sa fie doar comentator TV si nu si crainic.

Lovitura decisiva a venit chiar in ziua in care trebuia sa plece la Craiova pentru a fi crainic la marele meci cu Dinamo. Clubul din Banie a hotarat sa se desparte si l-a anuntat prin…sms! Contractul semnat si parafat pentru un an de zile nu a mai avut nicio importanta.

Puteti citi intregul text scris de Adrian Dobre pe propriul blog accesand linkul de m jos. Va asteptam si comentarii pe pagina de facebook Euro Oltenia:

Multumesc, Universitatea Craiova!

 

 

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu