sâmbătă, noiembrie 27, 2021
5.6 C
Craiova

Ursulețul de pluș „Angela Merkel”, record de vânzări, deși costă 190 de euro bucata

Aflată în ultimele zile ale mandatului de Cancelar al Germaniei, Angela Merkel a devenit sursă de inspirație pentru un ursuleț de pluș, vândut deja în 500 de exemplare.

O fabrică de jucării de pluș din Coburg, landul Bavaria (Germania), a lansat un ursuleț de colecție dedicat încheierii mandatului cancelarului Angela Merkel.

Jucăria inedită are o înălțime de 40 de centimetri și poartă o jachetă roșie și pantaloni negri – obiecte vestimentare ce sunt nelipsite din garderoba Angelei Merkel. Întreg designul jucăriei, inclusiv coafura și poziția mâinilor arată faptul că sursa de inspirație a fost cancelarul Germaniei.

Ursuleții Merkel costă 189 de euro. În total, au fost fabricate 500 de exemplare, numerotate. Ursulețul cu numărul „16” va reveni chiar Angelei Merkel. Alegerea nu este una întâmplătoare, pentru că 16 reprezintă numărul anilor petrecuți de Merkel în funcția de cancelar al țării sale.

Sursa: TVR

Ultimele stiri

Ambasadorul Italiei a vizitat fabrica Pirelli din Slatina

ES Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei la București, s-a aflat astăzi, pentru scurt timp, la Slatina. El a vizitat...

Mai multe articole din aceeasi categorie