USR Gorj îl refuză pe Dan Vîlceanu: au propriul candidat la CJ

Propunerea președintelui PNL Gorj către USR și PMP de a susține un candidat unic la șefia Consiliului Județean a fost respinsă de cei de la USR. Aceștia au anunțat în urmă cu scurt timp că vor merge cu propriul candidat și anume Marius Hoară, directorul departamentului IT de la Uzina Sadu.

„Marius Hoară are 56 de ani, a terminat Facultatea de Matematică din cadrul Universității București, lucrează de 31 de ani la Uzina Mecanică Sadu unde este directorul serviciului informatic și este concurentul care a reușit să câștige 10 ediții ale concursului național de cultură generală “Castigă România” de pe TVR 2, fiind în prezent colaborator al emisiunii naționale alături de Virgil Ianțu.

În mintea acestui om este o lume. Marius Hoară este candidatul onest și competent, cu o structură politică transparentă și principială în spate ce poate dezmorți județul Gorj. Invităm partidele politice din județ să iasă din logica jocurilor de interese, să respire un aer politic curat și să îl susțină pe Marius Hoară la președinția Consiliului Județean Gorj. Este omul locului care cunoaște nevoile locului și care are capacitatea de a genera soluții”, a scris liderul USR, Radu Miruță, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că liberalii l-au propus pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Gorj pe Iulian Popescu, tânăr antreprenor, în prezent membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Articole asemanatoare