sâmbătă, octombrie 16, 2021
10.3 C
Craiova

UTA Arad, eliminată din Cupa României de CSO Filiași

Divizionara a treia ACSO Filiaşi, antrenată de nepotul lui Victor Pițurcă, s-a calificat, ieri după-amiază, în optimile de finală ale Cupei României, eliminând în 16-imi echipa UTA Arad, relatează prosport.ro.

ACSO Filiaşi s-a impus cu scorul de 1-0, datorită unui gol marcat de Vîlcică ’38. CSO Filiaşi este a doua formaţie de liga a treia care accede în optimile de finală, după Minaur Baia Mare, care a eliminat o formaţie de ligă secundă, Politehnica Iaşi (3-1).

Mama antrenorului Mario Găman este cumnata fostului selecționer de la echipa națională, Victor Pițurcă. Mario Găman a fost unul dintre colaboratorii antrenorului în mandatul de la Al Ittihad din Golf.

Echipa din Filiaşi a produs cea mai mare surpriză a acestei faze a Cupei României graţie golului marcat de Viorel Vâlcică (38), cu un şut cu exteriorul în vinclu, după o învălmăşeală în careul arădean.

Sezonul trecut, ACSO și-a câștigat dreptul a juca pentru promovarea în Liga 2-a, dar pierdut încă din primul baraj în fața celor de la Corona Brașov (cu 5-0 la general). Acum a început sezonul în seria a VI-a a Ligii a 3-a cu două victorii și tot atâtea eșecuri, însă Cupa a tratat-o cât se poate de serios.

Doljenii au trecut cu cu 3-0 de CS Cârcea, 11-10 (la penalty-uri) cu Vedița Colonești și, surpriză, 3-2 cu Viitorul Pandurii.

 

Ultimele stiri

Cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială se construiește lângă Craiova

Cel mai mare centru de date din Europa centrală și de sud-est se construiește lângă Craiova, în comuna Mischii....

Mai multe articole din aceeasi categorie