luni, iunie 24, 2024
23.4 C
Craiova

Accident rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea

Accident rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea. La data de 12 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Râmnicu Vâlcea, soldat cu rănirea a 2 persoane, informează IPJ Vâlcea. 

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme.

În urma impactului, a rezultat rănirea a 2 persoane, respectiv o femeie de 45 de ani și o minoră de 16 ani, ambele din municipiul Râmnicu Vâlcea, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ultimele stiri

FOTO/OLT: Tenis de masă. Trei medalii pentru sportivii CSM Slatina la Top 16

Trei din cei patru sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Slatina, participanți la competiția Top 16, care s-a desfășurat în...

Mai multe articole din aceeasi categorie