Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

Valcea are un nou ministru! Bogdan Matei a avut una din cele mai spectaculoase evolutii: de la nota 2,75 la functia de membru al Guvernului!

Oltenia are inca un ministru dupa ultima remaniere. Senatorul PSD, Bogdan Matei va prelua incepand de luni, portofoliul Ministerului Tineretului și Sportului.

Bogdan Matei (38 ani), profesor de Educație Fizică a fost votat luni în cadrul CEx pentru a prelua acest minister.

Matei este in prezent senator PSD de Vâlcea, fiind ales în decembrie 2016.

Acesta a fost inspector in cadrul ÎȘJ Vâlcea.

De la nota 2,75 la functia de ministru

Acesta este al doilea social democrat valcean desemnat în cadrul Autorității Centrale, după George Mihăilescu, care din luna octombrie conduce Regia Națională a Pădurilor.

Fost fotbalist, Bogdan Maei a obţinut nota 2,75 la examenul de titularizare la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Fotbalist modest, Bogdan Matei nu a depăşit nivelul ligii a 3-a. Ca atare, s-a înscris la Facultatea de Sport, la începutul anilor 2000. După absolvire, a ajuns la catedră, ca profesor de sport. Dar titularizarea a fost o mare problemă pentru cel care acum se va ocupa de destinele sportului românesc.

La prima încercare, în 2006, Bogdan Matei a luat nota 2,75. S-a pregătit un an, dar a obţinut doar 5,25. A reuşit într-un final să obţină nota de trecere, dar abia în 2012.

În 2011 Bogdan Matei s-a înscris în PSD, iar de atunci traiectoria sa a fost una bună, în plan profesional. Doi ani mai târziu a ajuns director de şcoală, apoi inspector şcolar în 2016, când a intrat şi pe listele PSD pentru Senat, pe prima poziţie.

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of