vineri, iulie 12, 2024
37.9 C
Craiova

Rock me, Oltenia!! Trei zile și trei nopți, o comună din Olt va vibra pe muzică rock! Afla cand va fi festivalul si cat vor costa biletele si abonamentele!!

Festivalul de muzica “Rock Me“ marchează Osica de Sus pe harta României! “Osica Fest” uneste pe o perioada de trei zile fanii rock,  oferindu-le momente de neuitat cu 14 dintre cele mai renumite trupe de rock din Romania.

 

Pe pagina oficială a evenimentului a fost postat următorul anunţ:

„Aflat la prima sa ediţie, festivalul naţional de muzică ”Rock Me” începe să îşi deruleze povestea, în fiecare an, pentru toţi fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru că muzica poate transforma oamenii, ducându-ne pe toţi dincolo de preconcepţii, bariere sociale, culturale sau geografice.

Ediţia din anul 2018 debuteaza vineri, 13 iulie cu trupe binecunoscute precum Vita de Vie şi OCS (Omul cu Sobolani) şi timp de trei zile vor încanta şi energiza publicul prin puterea şi armonia muzicii lor împreuna cu alte doisprezece formaţii notorii în tară şi peste hotare.

În sprijinul festivalului vin Ministerul Culturii şi primaria comunei Osica de Sus care vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, începand cu orele 14:00.“

Primele bilete pot fi cumpărate în perioada 19 februarie-19 martie 2018, iar preţul unui bilet este de 125 lei. Un abonament pentru toate zilele este de 220,00 lei.

Osica de Sus este o comună din judeţul Olt care are în componenţă şase sate şi o populaţie totală de aproximativ 5.000 de locuitori. Principalul sat din comună se numeşte tot Osica de Sus şi este populat de aproximativ 2.000 de oameni.

Iată programul integral al festivalului:

Vineri, 13 Iulie 2018

White Ash, Hteththemeth, Bucium,Trooper, Luna Amara

Sambata, 14 Iulie 2018

Sunet FIN, The Kryptonite Sparks, The Mono Jacks, Altar, OCS(Omul Cu Sobolani)

Duminica, 15 Iulie 2018

Melting Dice, Days Of Confusion, Firma, Vita De Vie

 

Ultimele stiri

Primarul ales Mario De Mezzo: „Echipa PNL Slatina este pregătită de astăzi să preia guvernarea locală”. Care sunt prioritățile anunțate

Liberalul Mario De Mezzo, cel care a câștigat alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al Slatinei,...

Mai multe articole din aceeasi categorie