joi, iunie 13, 2024
24 C
Craiova

Veste bună de la CNAIR! Se redeschide circulația pe Transalpina

CNAIR a anunțat că, începând de sâmbătă, 1 iunie, se redeschide circulația pe cea mai înaltă șosea din România, Transalpina.

În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR (inclusiv de la DRDP Craiova și SDN Târgu Jiu), a fost luată decizia redeschiderii circulației rutiere pe Transalpina începând cu data de 1.06.2024. Sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 – 18:00. În afara acestui interval orar, accesul este interzis din cauze obiective care țin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine“, a anunțat, pe Facebook, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol. 

De asemenea, limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră, iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis. Respectarea acestor restricții este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase și pentru deplasarea în condiții de siguranță. 

Citește și: (VIDEO) Cum arată acum Centura Craiova Sud. Termenul de finalizare a fost prelungit din nou!

Ultimele stiri

CE SURPRIZĂ! „Zeița de la Montreal”, sfaturi pentru „tricolore” înainte de JO

Nadia Comăneci a ținut să le încurajeze personal pe fetele din lotul național de gimnastică înaintea competiției supreme de...

Mai multe articole din aceeasi categorie