joi, ianuarie 27, 2022
-3.1 C
Craiova

Viceprimarul din Deveselu a intrat în cursa pentru Primărie, susținut de PSD

Pe 27 iunie vor avea alegeri locale parțiale. Una dintre localitățile unde oamenii sunt chemați să își aleagă viitorul primar este și Deveselu din județul Olt, faimoasă pentru găzduirea scutului anti-rachetă pus la dispoziția NATO.

PSD a decis azi să meargă în alegeri cu viceprimarul comunei, Nicolae Dobre. El îl va avea contracandidat pe fiul fostului primar. Marius Aliman a încercat mai întâi să fie candidatul PSD, apoi al USR și în cele din urmă a ajuns la PNL, fiind refuzat de ceilalți.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a făcut azi anunțul privind susținerea lui Dobre.

„Ne aflăm în situația tristă de a organiza, din nou, alegeri în comuna Deveselu, o localitate importantă a județului, după moartea fulgerătoare a colegului nostru, primar al comunei Deveselu, Ion Aliman.

În acest sens, Biroul Permanent Județean al PSD Olt a decis astăzi validarea candidaturii lui Nicolae Dobre, actualul primar interimar al comunei, un om din echipa PSD Deveselu, care a ocupat poziția de viceprimar în perioada 2016 – 2020.

Nicolae Dobre întrunește profilul unui om serios, deschis către dialog și aproape de oameni și mai mult, reprezintă garanția continuării proiectelor de dezvoltare a comunei Deveselu și a punerii în aplicare a programului de guvernare promis de echipa PSD Olt, la alegerile locale din septembrie 2020”, a anunțat liderul PSD Olt, Marius Oprescu.

 

Ultimele stiri

VIDEO. Liderul Sindicatului „Aluministul” explică situația de la ALRO Slatina

Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul” din ALRO Slatina a explicat, în cadrul emisiunii „Rațional”, ce se întâmplă la ALRO. https://www.youtube.com/watch?v=U6GOcORynUY

Mai multe articole din aceeasi categorie