luni, iulie 4, 2022
33.4 C
Craiova

Victor Ponta râde de scandalul din USR: „Încă o iluzie românească moare!”

Dacian Cioloș a creat nenumărate discuții în mediul politic și printre membrii USR după ce a anunțat că vrea să facă anumite modificări la statutul partidului, cu mențiunea că demisionează dacă nu vor fi acceptate.

Una dintre reacții la anunțul lui Dacian Cioloș vine de la liderul Pro România, Victor Ponta.

„Încă o iluzie românească moare – încă o poveste falsă pentru păcălirea celor mereu frustrați – încă o “gogoașă” umflată de tot felul de “băieți deștepți” din Țară și din Străinătate – încă o creație artificială se prăbușește în penibil.

Nu îmi bat capul cu clasicii “frustrați” de propria viață care simt nevoia să se defuleze în viața publică. Cunosc însă și oameni de bună credință care chiar au crezut în “povestea” USR PLUS – “oameni noi” ( deși Dacian Ciolos e de peste 15 ani în politică) – “anticomuniști” ( și o mulțime de copii de securisti au apărut în prima linie) – “anticorupți” (după care aleșii lor locali au dat iama ca flămânzii în toate posturile și afacerile) – “profesioniști” ( și-au pus în funcții tot felul de ageamii și impostori ) – “școliți” ( după care am aflat că și BAC ul l-au luat cu greu iar diplomele sunt “aranjate” pe la tot felul de școli inexistente din Străinatate) – “o țară ca afară” ( și le-au arătat Fritz și Clotilde că se poate chiar mai rău decât în România) .

Nu îi plângeți pe actorii principali ; Cioloș câștigă destul de la Bruxelles doar prostindu-i pe români ; Barna si Echipa au salarii de la Parlament, mașini , deplasări în străinătate și contracte de “consultanță” . Să îi plângem pe cei care din 4 în 4 ani se lasă păcăliți , suferă că sunt dezamagiți , după care fac la fel. Prima dată când te păcălește cineva e rușinea lui ; a doua oară e a ta ; a treia oară e chiar prostie!!”, scrie Victor Ponta.

 

 

Ultimele stiri

Video: 28 iulie: deschidere DEx12 Centura Slatina?

Dupa ce in luna martie a finalizat primii kilometri de drum expres din Romania – 18,5 km din Craiova...

Mai multe articole din aceeasi categorie