marți, mai 18, 2021
13 C
Craiova

VIDEO incredibil! Victor Pițurcă îl face „jeg” pe patronul Universității Craiova

Dialog incredibil între Victor Pițurcă și un moderator al postului Telekom Sport: în pauza publicitară cei doi discută într-un limbaj suburban despre patronul Universității Craiova și portarul acesteia. Postul a uitat să editeze dialogul ditre fostul antrenor al Craiovei şi moderatorul Silviu Tudor Samuilă. S-a întâmplat la emisiunea „Sport Report“ în care moderatorul Silviu Tudor Samuilă l-a avut invitat pe Victor Piţurcă , ultima dată antrenor la Craiova. Piţi a părăsit formaţia după doar patru luni, perioadă în care a înregistrat şase victorii, trei remize şi cinci înfrângeri, în 14 meciuri.

Despărţirea lui Pițurcă de Craiova s-a lăsat cu scandal, tehnicianul intrând în conflict cu patronul Mihai Rotaru. Până la acest conflict însă, fostul selecţioner l-a tras pe linie moarte pe portarul italian, Mirko Pigliacelli.  Atât Rotaru, cât şi Pigliacelli au fost făcuţi praf de Piţurcă, într-un dialog pe care acesta l-a avut cu Silviu Tudor Samuilă, într-o pauză publicitară a emisiunii amintite. Cei de la Telekom Sport au încărcat apoi  întreaga emisiune pe site, uitând să editeze acest dialog halucinant. Care a fost înregistrat şi pus pe contul de Facebook al lui „Sergi Lopez“.

Iată cum a decurs şocantul dialog:

*Piţurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini!

*Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da…

*Piţurcă: Nu numai asta. Aveam un puşti portar, Popică (n.r. – Laurenţiu Popescu), l-am băgat în cupă şi i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze şi pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el şi în cupă!

*Samuilă: Ce jeg!

*Piţurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru şi mi-a zis că e răzmeriţă în vestiar. De unde ştii, mă, tu că e răzmeriţă? Ştii tu ce-i aia?! O ştiu eu, o ştii tu că vin şi îţi spun ţie câţiva jucători?!

*Samuilă: S-au obişnuit prost cu antrenori sclavi, cocoşaţi.

*Piţurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult şi pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era bulangiu. O să vezi că îl schimbă şi pe grec (n.r. – Marinos Ouzounidis)

*Samuilă: Că nu joacă spectaculos?

*Piţurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaş dreapta… Am auzit deja că e nemulţumit, sunt multe discuţii.

*Samuilă: Îmi povesteau ăştia că se uită el pe InStat, are păreri…

*Piţurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora aşa trebuie să le faci. Banii!

*Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-aţi luptat pentru drepturile dumneavoastră.

*Piţurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era şeful.

*Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

*Piţurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova. *Samuilă: M-a mirat că aţi preluat din mers echipa.

*Piţurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un şut în cur, să mă dea afară şi să-i dau banii. Aşa trebuia să-i fac.

*Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.

(Sursa: adevarul.ro)

Clipul a fost postat pe Facebook de Sergi Lopez, cu textul:

„Am primit pe adresa redacției acest filmuleț. Nu-mi aparține, e o discuție fără perdea, într-o pauză de publicitate, între Piți și moderator. Nu știau că sunt filmați, se pare că Telekomsport a încărcat pe net toată emisiunea cu ce se vorbea în pauză cu tot. Iar cineva, cu prezență de spirit, a înregistrat înainte ca filmulețul să fie dat jos. E ceva frumos, rog să ascultați cu răbdare până la capăt, că s-ar putea să nu mai am contul de FB după asta”.

Ultimele stiri

Dragnea, trimis în judecată în dosarul privind ceremonia lui Donald Trump

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea - pentru două fapte de trafic de influență...

Mai multe articole din aceeasi categorie