luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

VIDEO. Ludovic Orban îl atacă pe șeful PNL Olt. „L-am susținut pentru că nu era altul!”

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, îi critică acum pe foștii colegi din PNL, inclusiv pe șefi de organizații pe care i-a susținut când conducea partidul. Este și cazul de la Olt.

„Domnul Voiculescu a ajuns președinte de filială pentru că n-a vrut altcineva să candideze. Eu nu l-am cunoscut foarte bine pe Voiculescu. E adevărat că am fost alături de el și am girat pentru el. Mă așteptam să fie consecvent în opțiunile corecte pentru partid, dar a ales alt drum, e problema lui. Să stea lângă Cîțu!”, a spus el despre președintele organizației PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Contactat de euroolteniainfo.com, Liviu Voiculescu a spus că nu e la curent cu declarațiile făcute de Ludovic Orban. „Nu pot să comentez ce a spus domnul președinte Orban. În politică fiecare ne alegem drumul și electoratul va decide dacă am luat cea mai bună decizie. Eu le urez succes!”

 

Ultimele stiri

Foto: Lia Olguta Vasilescu face precizari importante pentru conunitatea pe care o conduce.

Aproape am remediat efectele inundațiilor și furtunii de sâmbătă, astăzi reușind să descongestionăm domeniul public de majoritatea arborilor căzuți...

Mai multe articole din aceeasi categorie