duminică, mai 22, 2022
26.7 C
Craiova

VIDEO. Marius Bodochi, la Festivalul „Acasă la Eugen Ionescu”: „Slatina are un public educat”

Festivalul „Acasă la Eugen Ionescu” se bucură de succes. Actorul Marius Bodochi, venit cu piesa „Salieri”, în care joacă alături de Arlinda Morava, a declarat că se bucură că e la Slatina, „un loc care ne este drag”. „Simt emoțiile noastre, ale celor care jucăm. De-abia așteptăm să ne întâlnim cu publicul din Slatina, este un public care iubește teatrul, un public educat. „Teatrul nu salvează România, dar pot să spun că teatrul ne salvează pe noi”, a declarat actorul, pentru euroolteniainfo.com, înainte de a urca pe scenă.

„Mă simt extraordinar la Slatina. Sunt prima oară pe scena Centrului Culural „Eugen Ionescu”, dar în oraș am mai fost, e minunat”, a spus și soprana Arlinda Morava, care joacă alături de Marius Bodochi și are un dublu rol în piesa „Salieri”.

Vineri 26 noiembrie, ziua nașterii marelui dramaturg cu origini slătinene al cărui nume îl poartă festivalul de teatru, se va juca spectacolul cu piesa „Ultimul Godot” de Matei Vișniec, realizat de Asociația Culturală Iordache Art, în regia lui Remus Alexandru Iordache și interpretarea actorilor Remus Alexandru Iordache și Corina Dașoveanu.

Sâmbătă 27 noiembrie 2021 la ora 18,00 se joacă spectacolul cu piesa „Reconstituirea unei vieți” cu George Mihăiță, un one-man show pus în scenă de Teatrul de comedie din București.

Duminică 28 noiembrie 2021 la ora 18,00 puteți vedea spectacolul cu piesa „Soț de vânzare” în regia lui Marius Gîlea și interpretarea actorilor Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.

Ultima seară a festivalului vă prilejuiește întâlnirea cu alte mari nume ale scenei românești în spectacolul cu piesa „Avarul” de Moliere, în regia lui Daniel Nițoi și interpretarea actorilor Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Vasile Filipescu, Jean Lemne, Daniel Nițoi, Anne-Marie Zaharia/Raluca Bădoiu, Oana Gabriela drăghici/Mălina Tomoiagă, Mihai Niculescu/Tomi Cristin/Florin Kevorkian.

Ultimele stiri

Președintele Ungariei, Katalin Novak, face mișcare în centrul Clujului

Katalin Novak, președintele Ungariei, se află în vizită în România. Ea și-a început ziua cu un pic de mișcare...

Mai multe articole din aceeasi categorie