(VIDEO) Mobilizare bună pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești! A început livrarea parapetului de protecție

0
116

Mobilizare bună pe tronsonul 1 al Drumului Expres (DEx12) Craiova – Pitești! Potrivit DRDP Craiova, antreprenorul va demara montarea stâlpilor de iluminat și a parapetului de protecție.

A început livrarea parapetelui de protecție pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești. Mobilizarea asocierii Ozaltin – Strade Bauunternehmung – Visio este bună, constructorul fiind mobilizat pe toate tipurile de lucrări rămase de executat. De la ultima prezentare a santierului, au fost livrate primele transporturi cu parapete, zilele astea va începe montarea și s-a început montarea stâlpilor de iluminat.

Procentul fizic este de 44,25%, din contractul pentru finalizarea lucrărilor. Per total proiect, stadiul fizic depășește 75%“, a anunțat, pe Facebook, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, care a postat și un video sugestiv în acest sens.

Antreprenorul de pe acest tronson s-a mișcat bine și a lucrat pe mai multe fronturi, atât la pasajele peste calea ferată și drumul național, cât și la terasamente și asfaltare. Termenul contractual de finalizare a acestui tronson este martie 2025, însă constructorul și-a luat angajamentul să finalizeze cei 17,7 km din județul Dolj ai DEx12 până la finalul acestui an.

Citește și: (VIDEO) Imagini de pe tronsonul 4 al DEx12 Craiova – Pitești. Cum se mișcă UMB