sâmbătă, iulie 20, 2024
34.4 C
Craiova

VIDEO/OLT: Accident de muncă mortal. Un muncitor care lucra la rețeaua de canalizare a fost prins sub malul de pământ

Un bărbat în vârstă de 41 ani, din Urzica, muncitor la o societate care execută lucrări de canalizare pe teritoriul localității Vulpeni, din județul Olt, a fost prins sub un mal de pământ, într-un șanț adânc de aproximativ șase metri.

Apelul pentru salvarea bărbatului a fost făcut marți-dimineață, 12 septembrie 2023, timp de câteva ore pompierii săpând pentru a ajunge la muncitorul peste care s-a surpat malul. Au reușit după mai bine de patru ore, însă pentru muncitor nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul.
La fața locului au acționat pompierii Detașamentului Slatina și Gărzii Balș, cu un modul de căutare-salvare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.
În sprijinul pompierilor olteni au acționat de asemenea un modul de căutare-salvare din cadrul ISU Dolj și trei buldoexcavatoare.

Ultimele stiri

Ziua Aviației Române şi a Forțelor Aeriene, celebrată astăzi, de Sf. Ilie

La 20 iulie, celebrăm Ziua Aviației Române şi a Forțelor Aeriene, odată cu praznicul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul...

Mai multe articole din aceeasi categorie