Operațiunea „sex pe pajiște“, în mașina primăriei. Un edil dintr-o localitate din județul Mureș a fost surprins de doi localnici în timp ce întreținea relații sexuale chiar în mașina de serviciu, pe un teren viran.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum doi cetățeni dau buzna spre un Duster despre care spun că este al primăriei, cu telefoanele mobile pornite pe modul video. Din mașină coboară repede un bărbat aflat pe bancheta din spate, care își trage repede pantalonii, se urcă la volan și demarează în trombă. „Ce faci aici, domn primar?“, i se adresează unul dintre cetățeni, în timp ce celălalt încearcă să filmeze dintr-un alt unghi. Așa apare în cadru și o femeie pe jumătate dezbrăcată, care nu mai apucă să-și ridice chiloții, pentru că este îndesată în mașină de bărbatul prins în timpul partidei de sex.

Potrivit punctul.ro, în imagini este primarul PNL din localitatea Miheșu de Câmpie, din județul Mureș. În înregistrare se mai vorbește că doamna de pe banchetă ar fi amanta primarului. Totodată, cei care au scos la iveală întâmplarea care nu-l pune într-o lumină favorabilă pe primarul din județul Mureș susțin că amanta ar fi chiar angajata primăriei. „Uite-l cum se duce! Ce faci, domn primar, că nici nu ai permis?“, se mai aude pe filmare, în timp ce mașina zboară pur și simplu pe dealurile din zonă.