Breaking News

Publicatie administrata editorial de Cristi Giambasu

VIDEO. Simona Halep a fost aclamata pe Arena Nationala de 20.000 de persoane! Gabriela Firea a fost huiduita copios in momentul in care a urcat pe scena alaturi de campioana!

Primarul Gabriela Firea a venit pe scena amplasată pe Arena Națională pentru a-i acorda Simonei Halep cheia orașului și o distincție, după trofeul obținut la Roland Garros. Momentul a fost însă unul extrem de neplăcut pentru Gabriela Firea. În momentul în care a prezentat premiul, publicul a început să o huiduie copios, fără încetare.

După acest moment, Gabriela Firea a mai stat pe scenă doar câteva secunde, după care a plecat rapid de pe gazon.

Libertatea.ro sustine ca mesajele care trebuiau citite și ordinea luării cuvântului la evenimentul de aseara au fost discutate înaintea evenimentului de pe Arena Națională. Se pare că primarului Gabriela Firea i s-ar fi spus explicit să nu ia cuvântul și s-o lase pe Gabriela Szabo, șefa de la CSM București, să vorbească. Gabriela Firea n-a ținut cont de sfaturi și a luat cuvântul, în huiduielile asistenței.

Imediat, Simona Halep a ținut un discurs, iar atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o îndelung pe sportivă și i-a scandat numele încontinuu.

Firea si-a inchis pagina de facebook dupa alte mii de atacuri dure ale bucurestenilor pe net

Imediat dupa huiduielile de pe Arena Nationala, primarul publica pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care explica că sorosiştii au încercat să compromită evenimentul. La scurt timp după, internauţii au criticat reacţia lui Firea prin mii comentarii jignitoare la adresa acesteia.

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puţin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arenă Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioana Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut.

De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării. Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam aşa cum merită, ar fi spus că sunt aroganta şi că nu îmi fac datoria de primar general. În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinaţi cu entuziasm de cetăţeni şi sunt recompensaţi prin intermediul autorităţilor de la acel moment : ministru, primar, preşedinte de federaţie etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul faţă de valorile noastre. Repet, dacă nu organizăm nimic şi nu ofeream Cheia Oraşului într-un cadru festiv, aveam să fiu certata că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de roman şi primar, nici aşa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.
De dragul ei şi din respect pentru performanta sa uriaşă, puteau lăsa o jumătate de oră ură la poarta Arenei Naţionale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanţă. Nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu. Slavă Domnului că cei mai mulţi sunt oameni civilizaţi, democraţi, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, şi mâine este o zi! Şi mâine e o zi de muncă! Şi mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoşi, că putem avea credinţă şi că putem ierta. Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă!” a scris Gabriela Firea pe Facebook.
Au urmat mii de mesaje care pur si simplu au desfiintat-o pe Firea, internautii reprosandu-i in termeni duri ca a vrut sa ii fure momenetul Simonei Halep si sa-l exploateze in favoarea imaginii sale.
In fata acestui potop de atacuri, Firea si-a inchis pagina de facebook.

VIDEO CU MOMENTUL HUIDUIRII GABRIELEI FIREA:

 

 

Articole asemanatoare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of