(VIDEO) Transalpina, curățită de zăpadă! Se deschide și circulația?

0
79

DRDP Craiova a efectuat, miercuri, primele intervenții din acest an pe Transalpina. Drumarii îndepărtează zăpada de pe carosabil în zonele cu probleme, pentru a se stabili dacă se deschide și sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului.

„Pentru a evalua corect situația pe DN 67C, Transalpina, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, am decis ca utilajele de deszăpezire să acționeze pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă, până în zonele cunoscute de noi ca fiind mai problematice. Dacă acțiunea se poate desfășura în siguranță vom continua activitatea și vom deschide circulația rutieră pe acest sector.

Decizia de deschidere a circulației se poate lua numai în baza unor verificări amănunțite făcute de către specialiștii în siguranță rutieră din cadrul CNAIR și numai atunci când circulația se poate face în siguranță“, a anunțat Directorul Regional al DRDP Craiova, Cosmin Călin.

Citește și: EXCLUSIV / (VIDEO) DEx12 Craiova – Pitești, tronsonul 1. Se montează grinzile pentru pasajul care traversează DN 65!