joi, ianuarie 28, 2021
-1.2 C
Craiova

Violeta Alexandru, nemulțumită de șefii Caselor de Pensii Vâlcea și Gorj

După opt luni de când a cerut Caselor de Pensii județene să rezolve întârzierile în procesare dosarelor de pensii, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță că trage linie. Ea va cere președintelui Casei Naționale de Pensii să îi schimbe pe șefii din teritoriu care nu și-au făcut treaba. Printre ei, și cei din Vâlcea și Gorj.

„Acum tragem linie.  Am cerut Președintelui CNPP ca, în cel mai scurt timp, să opereze schimbări la nivelul conducerii caselor de pensii neperformante. Spun clar care sunt acestea: Alba (aici e un istoric urât dar totuși nu o să las pensionarii să aștepte 5 ani ca să se recupereze miile de restanțe moștenite de la fosta conducere), Sector 1, Bihor (casă de pensii unde lucrează fostul Președinte CNPP, propus de mine și schimbat când am văzut că nu vrea să facă performanță), Ilfov (un Director care m-a sfidat, pur și simplu, în fața evidențelor), Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Vâlcea, Neamț, Hunedoara – Petroșani, Giurgiu, Gorj. Toate termenele de înțelegere au expirat pentru actualii directori. Cine nu poate face performanță în folosul cetățeanului, este mai bine să se retragă.

Cine vorbește urât cu pensionarii, cine s-a plictisit de slujba la casa de pensii (îmi scriu oamenii despre astfel de situații) să știe că voi lua decizii. Să nu creadă că se pot ascunde în spatele codului administrativ și că sunt protejați. Nu. Îmi asum. Am avut toată înțelegerea. Nu m-am ascuns cu nimic când am vorbit despre ce rezultate aștept.

Performanță!

Empatie față de nevoile pensionarilor!

Respect pentru fiecare leu din salariu câștigat din banii celor care contribuie sau au contribuit de-a lungul vieții!”, a scros Violeta Alexandru.

Ultimele stiri

Horoscop, 28 ianuarie 2021. Ce îți rezervă astrele

  Berbec Prietenii sunt familia pe care o alegeţi şi se pare că aţi ales foarte bine, căci astăzi o persoană...

Mai multe articole din aceeasi categorie