luni, iulie 4, 2022
26.8 C
Craiova

Virgil Popescu: „Incompetența la Mehedinți este sinonimă cu PSD”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, și senatorul PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu, sunt în conflict deschis pe Facebook. Liviu Mazilu acuză guvernul liberal că nu alocă bani pentru fucționarea Direcției de asistență socială și că cetățenii vor avea facturi uriașe la încălzire din cauza ministrului de resort.

Mazilu i se adresează senatoarei PNL de mehedinți, Stela Firu: „În ceea ce privește banii pentru încălzirea Municipiului Dr. Tr. Severin, îi readuc în memorie doamnei senator că toate guvernele PSD au asigurat finanțarea confortului termic al severinenilor și îi recomand călduros să ia legătura cu șeful ei, Virgil Popescu, cel care a pus-o în toate pozițiile pe care le-a ocupat în ultimii ani (poziții politice, desigur), cel care ocupă de 2 ani funcția de ministru al economiei și energiei, în timp ce noi suntem tot fără o centrală termică nouă și tot cu mâna întinsă la mila guvernului și ne vom încălzi iarna aceasta mult mai scump din cauza exploziei prețurilor la energie, gaz și combustibil, scumpiri de care se face vinovat, din incompetență sau ticăloșie (vom vedea!), același șef al ei, Virgil Popescu!

În final, o veste bună pentru doamna senator Firu.

Va scăpa de această povară!

Guvernul Cîțu a căzut și vin alegerile anticipate!”, scrie Mazilu.

Virgil Popescu nu lasă neamendată această postare:

„Atunci când nu ești în stare să rezolvi local lucrurile, deși tu PSD ești la conducere, și apelezi la atacuri ieftine, sub centură, ca de persoană care tocmai a eșuat într-un bar și s-a apucat de băutură, denotă lipsă de bun simț și decență față de cetățeni. Senatorul Liviu Mazilu, într-o criză bahică, pentru că nu cred că este ticălos, încearcă să arunce în cârca ministerului Energiei o chestiune nerezolvată de ani de zile de administrația locală și centrală PSD. Centrala nouă care se va face la Halânga nu va asigura încălzirea municipiului Drobeta Turnu Severin. Am spus asta de mai multe ori. În schimb, microcentralele de zonă vor fi finalizate în momentul în care Romgaz va achiziționa rețeaua de distribuție a Mehedinți Gaz. Domnule senator, dacă l-ați fi întrebat pe colegul dumneavoastră primarul PSD Marius Screciu ați fi aflat cum stă treaba cu încălzirea Severinului. Și nu înțeleg dacă nu știe sau poate era doar amețit când a scris postarea, dar guvernele PSD nu au asigurat finanțarea confortului termic al severinenilor! Să ne aducem aminte că pe vremea lui Liviu Dragnea nu s-au alocat bani, iar ministrul Finanțelor de atunci (Teodorovici) i-a ignorat total pe colegii lui social democrați de la Mehedinți și ca să iasă din ”necaz” primăria a fost ”obligată”, de guvernul lor, să împrumute bani, cu dobânzi pe care le plătiți și acum, extra. Da, incompetența la Mehedinți este sinonimă cu PSD. Așa că nu mai dormiți liniștiți crezând că atacurile gratuite vă fac să păreți competenți. Greșit. Iar aluziile lipsite de eleganță la adresa unei colege doamne senator este un gest de prost gust exagerat și deplasat.

P.S. Mâine voi demonstra cum se fac angajările la ordinul președintelui CJ Aladin Georgescu la Direcția Generala de Protectie si Asistență Socială și apoi ne mirăm că nu le ajung banii!”, scrie, la rândul său, Virgil Popescu.

Ultimele stiri

La mulți ani, Slatina ❗

Televiziunea Euro Oltenia Info a fost alături de slătineni la aniversarea celor 43 de ani de la trecerea orașului...

Mai multe articole din aceeasi categorie