vineri, noiembrie 27, 2020
-6 C
Craiova

Virgil Popescu: Sper ca ISU să controleze și spitalul din Mehedinți!

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, profită de ocazie și, alături de mesajul de condoleanțe transmis familiilor afectate de tragedia de la Spitalul din Piatra-Neamț, le propune celor de la ISU să verifice și spitalul din Mehedinți. După cum se știe, unitatea sanitară din Drobeta Turnu Severin este în subordinea Consiliului Județean, condus – ca și la Neamț – de reprezentantul PSD, Aladin Georgescu.

„Transmit condoleanțe sincere familiilor îndurerate, după tragedia de la spitalul județean de la Neamț. Să ne rugăm pentru viața victimelor care sunt în stare gravă și pentru medicul erou, care încercând să salveze vieți, nu s-a gândit la sine. Sper că cei de la ISU Mehedinți vor face un control preventiv și la spitalul județean Mehedinți, pentru a vedea care sunt condițiile, pentru a ne asigura că tragedia nu se poate repeta și la Mehedinți. Pentru că, din păcate, modelul PSD de la Neamț, cu manageri schimbați cât mai des, în funcție de interese, este copiat și la spitalul județean Mehedinți. Avem nevoie de manageri profesioniști, care să lucreze pentru viețile pacienților”, a scris Popescu pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

Horoscop, 27 noiembrie 2020. Ce îți rezervă astrele

Berbec Orice conflict poate fi aplanat dacă știi cum să vorbești oamenilor. Fie că...

Calendar creștin ortodox: Sf. M. Mc. Iacob Persul

Acesta a trăit pe vremea lui Onoriu şi Arcadie, împăraţi creştini, în anii 395. Creştin de la strămoşii săi, locuind în cetatea...

ANGAJAMENT ȘI DISCIPLINĂ 26.11.2020

Uniunea Salvați România+Fără penali în funcții Schimbarea mentalitățiiO adevărată reformă în educațieProtejarea mediului+O Românie fără hoție

Leul din clipul manelistului Dani Mocanu, găsit la un executor judecătoresc

Mai multe percheziții au avut loc în ultimele zile cu scopul de a găsi leul rănit filmat în cel mai recent videoclip...

Emil Moț: Vineri se aprind luminile de Sărbători în Slatina

Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat vineri, 27 noiembrie, la orele 17:00.

More Articles Like This