joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Vloggerul Selly, petrecere cu maneliști de ziua lui: amenzi de 15.000 de lei

Andrei Șelaru, tânărul din Craiova cunoscut în mediul online drept „Selly” a fost amendat de Poliție pentru încălcarea normelor de protecție sanitară. El a împlinit pe 28 februarie 20 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere într-o vilă din județul Ilfov, mai exact la Snagov. La petrecere au fost mai multe persoane, printre care și maneliști. După ce imagini de la chef au apărut în mediul online, Poliția s-a autosesizat și a luat măsuri.

„La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, anunță IPJ Ilfov.

Selly a postat astăzi pe contul său de Instagram că va avea o reacție publică la cele petrecute, precizând că „e prea de tot ce se întâmplă. În România ipocrizia e la nivel maxim”.

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie