joi, decembrie 9, 2021
1 C
Craiova

Horoscop, 27 AUGUST 2021. Ce îți rezervă astrele

Berbec

Ai o zi încărcată în zona afacerilor sau a unui proiect personal. Este o zi bună pentru a încerca ceva nou, spun astrele.

Taur

Te gândești să începi un curs nou, care să te ajute în viitor. E o zi bună pentru a te gândi la moduri prin care să te dezvolți, să înveți ceva nou.

Gemeni

Lucrezi intens pe zona relațiilor. Indiferent ce decizie iei trebuie să fii sincer cu tine șu nu lua decizii condiționat de teamă.

Rac

Este o zi numai bună pentru a-ți rezolva problema cu băncile sau diverse situații birocratice, în general. Nu amâna aceste sarcini.

Leu

O să ai discuții legate de bani. Cineva o să încerce să te păcălească și în acest caz trebuie să ai grijă cum comunici astăzi și cum îți rezolvi problemele financiare.

Fecioară

Trebuie să ai grijă la discuțiile legate de călătorii sau studii. Este indicat să analizezi mai în profunzime aceste aspecte și să mai ai alocat un plan B.

Balanță

La locul de muncă te confrunți cu o situație neplăcută. Cineva încearcă să te pună într-o lumină proastă. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ și cu mintea limpede și ascuțită.

Scorpion

Astăzi te pregătești de discuții legate de bai și de proiecte viitoare. E nevoie să-ți mai ajustezi ideile astfel încât să devină cât mai eficiente.

Săgetător

Te lovești de încăpățânarea cuiva, dar ulterior vei descoperi că acea atitudine te va ajuta să sti departe de deciziile care te pot afecta.

Capricorn

Stai bine pe plan financiar. S-ar putea ca un proiect de-al tău să fie aprobat peste hotare și să beneficiezi financiar de pe urma lui.

Vărsător

Ești dinamic și comunicativ astăzi. Ești pus față în față cu decizia de a te muta, poate într-o altă locuință, un alt oraș sau poate chiar peste hotare.

Pești

Ai o zi productivă. Totuși o femeie încearcă să te demoralizeze, dar este important să îți asculți intuiția fiidncă nu vei da greș.

 

Ultimele stiri

MEDICINA DENTARĂ

MEDICINA DENTARĂ MEDICINA DENTARĂ Publicată de Euro Oltenia Info pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Mai multe articole din aceeasi categorie