luni, iulie 4, 2022
32.9 C
Craiova

Zbor direct Craiova – Sharm el Sheikh, cu charter, de Paște

O veste bună pentru cei care vor să petreaca vacanța de Paște în celebra destinație Sharm El Sheikh din Egipt: pe 30 aprilie vor avea la dispoziție un zbor charter special, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Pachetele de vacanță cuprind 7 nopți de cazare (la hoteluri de 4 și 5 stele, cu masă specificată pentru fiecare hotel), zborul charter, taxele de aeroport, transferurile aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicală.

Tarifele încep de la 648 euro/persoană la un hotel de 4 stele și de la 649 euro /persoană la un hotel de 5 stele din Sharm El Sheikh cu All Inclusive. Zborul charter va pleca de pe aeroportul din Craiova pe 30 aprilie, returul fiind pe 7 mai.

Charterul din Capitala Olteniei a fost programat pentru 30 aprilie astfel încât turiștii să se poată bucura de o vacanță de Paște mai deosebită într-o destinatie caldă. În plus, zborul va fi operat in colaborare cu compania aeriană Egyptair, clasată în anul 2019 pe locul 9 în lume, conform rankingului SkyTrax.

În cinstea noii operări, compania aeriană va pune la dispoziția turiștilor cea mai nouă aeronvă din flotă – Airbus 220 Neo. Astfel, pasagerii vor beneficia de WiFi pe durata întregului zbor, catering la bord, monitoare TV cu inflight entertainment, pentru un zbor cât mai plăcut.

Toți turiștii trebuie să facă dovada unui test PCR SARS COV 2 negativ, altfel nu au voie să intre în Egipt. Hotelurile nu pot avea un grad de umplere mai mare de 50%, pentru a putea asigura respectarea restricțiilor de distanțare și siguranță – sunt precizări din partea touroperatorului Cocktail Holidays.

Radu Voinea, Business Trip: E o bucurie pentru noi toți!

Dacă o astfel de vacanță vi se pare o idee bună, după atâtea luni de pandemie și restricții, puteți să vă rezervați loc apelând la serviciile Agenției Business Trip din Slatina. Acolo veți afla răspunsuri la orice întrebări dar și un bilet care vă așteaptă și vă va duce într-unul din cele mai frumoase locuri ale lumii.

„Este o veste extraordinară atât pentru noi, cei din industrie, cât și pentru români și, iată, olteni. Suntem cu toții epuizați de stres, spaimă, restricții, probleme și această posibilitate de a te urca în avion la Craiova și a coborî – direct, fără escale, fără timp pierdut – într-o destinație splendidă este nu doar un semn bun, ci și o bucurie… Parcă văd soarele cald de acolo, atracțiile… Este un celebru centru de scufundări, au plaje superbe, restaurant pentru toate gusturile, golfuri, bazar, dar și Muntele Sinai și evident componenta religioasă. Deci locul ideal pentru toată familia, toate gusturile, toate buzunarele”, ne-a declarat managerul agenției, Radu Voinea.

Pentru a lua legătura cu cei de la Business Trip, dați click AICI.

Ultimele stiri

Trafic BLOCAT pe DN 7CC, pe Centura Călimănești. Un TIR a întrat într-un stâlp de curent

https://youtu.be/AaBw-nnvciQ Traficul este oprit, luni dimineață, pe DN 7CC, în județul Vâlcea, din cauza unui accident rutier soldat cu pagube...

Mai multe articole din aceeasi categorie