luni, ianuarie 24, 2022
-3.6 C
Craiova

Zilele orașului Drobeta Turnu Severin, amânate

Primarul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunțat că evenimentele ce urmau a fi organizate între 23 și 26 aprilie cu ocazia Zilei Oașului, se amână.

„Am convocat reprezentanții Poliției Locale, Direcției de Asistență Socială, Taxe și Impozite, Gospodărie municipală, Biroul Piețe și Târguri, Palatul Cultural „Teodor Costescu”, de la societatea de transport public în comun și de la companiile de taximetrie și am solicitat intensificarea acțiunilor de prevenire a apariției cazurilor de coronavirus la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Am hotărât:

Amânarea organizării Zilelor municipiului Drobeta Turnu Severin, din acest an, până la o dată ce va fi comunicată în funcție de evoluția situaţiei epidemiologice din țară.

Dezinfectarea echipamentelor din toate spațiile de joacă pentru copii.

Dezinfectarea spațiilor din piețele agroalimentare din municipiu.

Identificarea persoanelor vulnerabile, singure și care au nevoie de sprijin, în vederea procurării de alimente și/alte produse.

Informarea operatorilor economici din oraș, asupra măsurilor pe care trebuie să le ia, pentru a limita efectele răspândirii COVID-19”, se arată într-un comunicat remis presei de primarul Marius Screciu.

Ultimele stiri

Calendar ortodox 24 ianuarie: Sfânta Xenia

Sfânta Xenia era originară din Roma. În momentul în care părinții au hotărât să o mărite, ea a ales...

Mai multe articole din aceeasi categorie