miercuri, iunie 29, 2022
32.3 C
Craiova

Ziua Națională la Drobeta Turnu Severin: acces la ceremonie doar cu certificat verde

Autoritățile din Mehedinți au început pregătirile pentru Ziua Națională.

Prefectul județului, Cristinel Pavel, s-a întâlnit ieri cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, directorul executiv al DSP Mehedinți, precum și cu reprezentanții structurilor MAI din județ și ai Garnizoanei Drobeta Turnu Severin, pentru a pune la punct măsurile organizatorice care vor fi luate de 1 Decembrie.

Astfel, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului, ceremonia militară va avea loc la Monumentul Eroilor din Parcul Rozelor, începând cu ora 10,00, cu participarea a cel mult 200 de persoane și respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Accesul participanților se va face doar pe baza certificatului verde, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

În cadrul aceleiași ședințe s-a discutat și despre planul de măsuri care va fi pus în aplicare în perioada sărbătorilor de iarnă, atât în ceea ce privește programul de activități organizate de Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, cât și pentru evitarea aglomerației în marile lanțuri comerciale.

 

Ultimele stiri

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

Florin Cîțu a demisionat în urmă cu scurt timp de la conducerea Senatului, au declarat pentru euroolteniainfo.com surse din...

Mai multe articole din aceeasi categorie