luni, mai 27, 2024
22.9 C
Craiova

OLT: Activitatea Judecătoriei Slatina se mută în noul sediu din 13 mai. Termenele de judecată deja stabilite nu sunt afectate

Judecătoria Slatina se mută în noul sediu din strada Mihai Eminescu. Mutarea a fost anunțată încă de la sfârșitul anului trecut, atunci când, în prezența ministrului Justiției Alina Gorghiu, clădirea de patrimoniu care va găzdui judecătoria a fost prezentată publicului. Clădirea a fost reabilitată, după ani în care imobilul, fost sediu al Năncii naționale – Sucursala Olt, s-a aflat în conservare.

„În urma finalizării procedurii de obţinere a tuturor avizelor legale necesare funcţionării, Judecătoria Slatina anunţă că activitatea tuturor secţiilor şi compartimentelor sale de specialitate se va desfăşura, începând cu data de 13 mai 2024, în sediul nou situat în municipiul Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16.

Transferul activităţii instanţei în noul sediu va fi finalizat până la data de 13.05.2024, cu asigurarea continuităţii depline a activităţii instanţei şi fără afectarea termenelor de judecată deja stabilite. Eventuale modificări în programul de activitate al compartimentelor instanţei ce desfăşoară activitate cu publicul vor fi aduse la cunoştinţa persoanelor interesate pe site-ul portal.just.ro, precum şi afişate atât la noul, cât şi la vechiul sediu al instanţei”, au anunțat reprezentanții judecătoriei Slatina, prin intermediul unui comunicat de presă.

Adresele şi datele de logare în aplicaţia „Dosar electronic” rămân neschimbate

Cei direct interesați de activitatea Judecătoriei Slatina trebuie să știe că datele de contact pentru corespondenţă electronică ale secţiilor şi compartimentelor Judecătoriei Slatina, precum şi adresele şi datele de logare în aplicaţia „Dosar electronic” rămân neschimbate şi pot fi folosite în continuare în condiţii normale, au mai transmis reprezentanții instituției.

Noul sediu, situat în imediata vecinătate a altor două clădiri de patrimoniu (Muzeul Județean Olt, respectiv Centrul Eparhial Social-Cultural – Casa Fântâneanu), „răspunde în prezent nevoii de modernizare a instanţei, în special în ceea ce priveşte condiţiile de muncă, folosirea noilor tehnologii şi asigurarea unui mediu prietenos pentru cetăţenii care interacţionează cu serviciul public al justiţiei”, se mai menționează în comunicatul citat.

Ultimele stiri

FOTO: Ce poveste! A renunțat la karate să devină campioană la triatlon!

La 14 ani, Tunde Crișan a câștigat primul Campionat de SuperSprint la care a participat, învingând și fete de...

Mai multe articole din aceeasi categorie