luni, iunie 21, 2021
26.9 C
Craiova

Campanie pentru păstrarea curățeniei în comunitățile de romi din Craiova

Partida Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj, în parteneriat cu SC Salubritate Craiova SRL și Poliția Locală a Municipiului Craiova, au demarat ieri un proiect civic în rândul comunităților de romi din Craiova. Potrivit unui comunicat remis redacției noastre, obiectivul acțiunii este păstrarea curățeniei stradale în zonele locuite de cetățeni de această etnie.

Prima oprire a reprezentanților celor trei entități implicate în campania de conștientizare a fost pe strada Râului, în mijlocul comunității de romi căldărari, care au primit informații referitoare la modul în care trebuie să gestioneze corect deșeurilor rezultate din gospodărie și activitățile desfășurate.

„Membrii etniei noastre trebuie să înțeleagă faptul că avem un oraș frumos și trebuie să contribuim cu toții la menținerea aspectului acestuia. Sunt convins că discuțiile constructive vor fi completate de acțiuni responsabile din partea comunității noastre. Vom continua deplasările în toate comunitățile de romi din orașul nostru”, a declarat Romeo Tiberiade, președinte Partida Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj.

Ultimele stiri

FC Viitorul și Farul Constanța au fuzionat

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon urmând...

Mai multe articole din aceeasi categorie