vineri, mai 24, 2024
14.8 C
Craiova

OLT/ Lista PSD pentru Consiliul Județean Olt. „N-aș putea spune că sunt surprize”

Partidul Social Democrat Olt a depus, miercuri, 24 aprilie 2024, la Biroul Electoral Județean Olt, candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, respectiv lista de consilieri județeni. La eveniment au participat, alături de echipa de conducere a CJ Olt, parlamentarii PSD Olt (cu excepția senatorului Paul Stănescu) și o parte dintre consilierii propuși.

Marius Oprescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte. De asemenea cei mai mulți dintre actualii consilieri județeni se regăsesc pe lista pentri CJ Olt și apar și câteva nume noi. Pe locuri eligibile sunt și doi dintre consilierii care cu patru ani în urmă au câștigat mandatul din partea PNL și s-au alăturat cu câteva luni în urmă PSD: Ion Voicu și Gabriel Nicolescu.
Lista de consilieri este deschisă de președintele PSD Olt și președinte în funcție al CJ Olt – Marius Oprescu, următoarele două locuri fiind ocupate de cei doi vicepreședinți: Virgil Delureanu și Ionuț Ivan. Președintele PSD Olt a declarat că pornește la drum cu o echipă formată din profesioniști, oameni din toate domeniile de activitate, „doctori, ingineri, experți în fonduri europene, experți în comunicare, reprezentanți ai sindicatelor, tineri entuziaști cu toții”.
„Cred că am format una dintre cele mai frumoase și mai puternice echipe politice din țară. Sper și cred, de fapt, cu tărie, că această echipă va fi aproape de cetățeni și va reuși să-și ducă la capăt aceste proiecte care cu siguranță vor deveni realitate și vor fi implementate în administrația publică Olt”, a spus Oprescu.
„N-aș putea spune că sunt surprize”, a adăugat Oprescu, referindu-se la cele 40 nume din lista pentru Consiliul Județean.

„Vorbim despre un viitor în care investim mult în tineri”

PSD Olt a publicat și pe contul oficial de Facebook lista de consilieri județeni propuși pentru mandatul 2024-2028.
„Pentru a da viață proiectelor noastre, avem nevoie de oameni dedicați și profesioniști, care să conducă administrația în strânsă legătură cu comunitatea.
Echipa noastră este una echilibrată, integră și implicată social, din toate domeniile de activitate, capabilă să depășească toate provocările administrative.
Vă prezentăm o echipă frumoasă și profesionistă, compusă din medici, profesori, economiști, juriști, ingineri, specialiști în comunicare și atragere de fonduri europene, oameni cu experiență și tineri entuziaști, care pun comunitatea în centrul activității lor”, a transmis PSD Olt.
Investițiile în energia regenerabilă, transportul ecologic și infrastructura energetică eficientă, serviciile de sănătate la standarde ridicate, rețelele de gaze în mediul rural și modernizarea infrastructurii rutiere care să aducă noi oportunități economice sunt principalele obiective urmărite în mandatul următor.
„În egală măsură, vorbim despre un viitor în care investim mult în tineri, în dezvoltare urbană și în grija față de categoriile vulnerabile”, mai menționează PSD Olt.
Iată și lista propusă de PSD Olt pentru mandatul 2024-2028:

1. Oprescu Marius – Economist
2. Delureanu Virgil – Economist
3. Ivan Cătălin Ionuț – Economist
4. Matei Mariana – Profesor
5. Pîrvu Valentin Ionuț – Inginer
6. Vîrban Titu – Profesor
7. Vlad Iulia Daniela – Profesor
8. Postelnicu Dorin – Teodor – Medic
9. Neacșu Petre Silviu – Profesor
10. Voicu Ion – Jurist
11. Vitan Nicolae – Avocat
12. Vasile Mirela – Licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene
13. Nicolescu Gabriel Florin – Economist
14. Prună Toma – Profesor
15. Butnariu Cristian – Jurist
16. Marinescu Emil Vergilius – Inginer
17. Popescu Constantin – Asistent manager
18. Tobescu Ionuț Mădălin – Tehnician agricultură
19. Gheorghe Ionel Cristian – Laminorist
20. Jilavu Crina Elena – Specialist comunicare publică
21. Alexe Ciprian – Florentin – Inginer
22. Șofaru George – Inginer
23. Fluture Ionuț Gabriel – Licențiat în Geografie
24. Stanca Răzvan Ionel – Licențiat în fiziochinetoterapie
25. Bălcescu Anca Mihaela – Jurist
26. Hău Ilie – Cadru militar
27. Giurea Cătălin Petrișor – Licențiat în Arte plastice
28. Andrei Traian – Inginer
29. Bujgoi Gheorghe – Asistent universitar
30. Marcu Leanca Mariana – Medic
31. Bățăgui Costel Răzvan – Profesor
32. Catrina Magdalena Iuliana – Licențiat în economie
33. Dobre Violeta – Profesor învățământ preșcolar
34. Zăvoeanu Valentin Marius – Medic dentist
35. Badea Vanina Elena – Profesor – asistent social
36. Gheorghe Mihai – Jurist
37. Gughea Ionuț Gabriel – Inginer
38. Oprea Daria Mihaela -Inginer
39. Ioșca Mădălin Florentin – Inginer
40. Niculcea Valentin Florin -Tehnician în administrație publică

Ultimele stiri

FOTO/VIDEO: ALRO și ASCAR, sprijin substanțial pentru tinerii talentați din județul Olt. „Gala Excelenței în Artă” ar putea fi organizată, în 2025, la Paris

Asociația pentru Sprijinirea Copiilor și tinerilor Artiști din România - Duiliu Zamfirescu (ASCAR), cu sprijinul ALRO și în colaborare...

Mai multe articole din aceeasi categorie